nije mi jasno... to je svota koju ćeš potrošiti u kafiću za veče ili dva ( sve zavisi kolika si `stipsa ` za društvo )....čemu baš tolika ciganija ako ti kasperski baš treba, a ako ne, široko je polje free antivirusa...
Samo nenormalni koriste Kaspersky za privatnu upotrebu. Ako kupujete Kaspersky, samo direktvo bez posrednika.
Poslije verzije 6 ništa iz njihove kuhinje nije izašlo da je dovršeno za korisničku upotrebu. I da naglasim, kada otvarate njihov cijenovnik za Antivirus, automatski na portu 22356, 34567, 34599 pokušava da se instalira trojanac. To je sa službene Singy stranice.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
nerazumem sto kucni korisnici tripuju toliko sa antiirusima , osim tripa da se ima instalirano sve najnovije :) . ali dobro takakav sam i ja bio pre 10 godina
stavi MS sekjuriti esenshals i miran si , em free em dobar em nekoci
Kao prvo u Beogradu se otvara `cenovnik` a ne cjenovnik. I nije Singy vec Singi.Nije tesko uciti slova. I na tim portovima moze da se instalira samo glupost iz tvoje glave ali virus nikako,prema tome ako nemas sta pametno da kazes cuti. I ako amlo bolje pogledas ne prodaju hw nego softver.
:: Da li bi mi neko moze pomoci da mi da `NESTO` za kaspersky anti virus 201 :: imam samo trail verziju .15.0.2.36 :: Win 8.1 X6 :: :: simicmt@t-online.d :: hval :: Simke :: Valjevo u srcu!!
@sakall Naučio da pišem na ijekavici i tako ću uvijek da pišem. Singy ću uvijek da pišem, pošto su se oni tako na početku i reklamirali, a ne kao singi. Toliko. A za gore navedenog korisnika, bolje da gleda serijske brojeve i da traži Kaspersky, ESET NOD serials i da uzme što novije, od 08.05.2015. Odmah je aktivan i ne treba ti trial reset. Ni jednom do sada nisu provalili da nije originalni serijski broj, a kao služi im za zaštitu !? Generator koda im ne otkriva false serial, koji nije upisan u bazu. Toliko i o njima. Nemoj samo da koristiš trial kodove, jer si onda stavljen na listu. @sShark Bitdefender je i najlakše i najcijelokupnije riješenje što se tiče virusa. Malwarebytes Antimalware i spywareblaster su dovoljni za običnog korisnika da je 95% zaštićen.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.