Bro, survey for download sites are called circle jerks. They will never give you the file or password needed but you can do surveys all day long if you like. ______________________________________ Fiat justitia ruat caelum http://www.dodaj.rs/f/38/3Z/1cB9qWjw/3/mail.jpg
Al jbg, ocajan sam bio da skinem taj setup, na kraju se sve zavrsilo po zlu, morao sam da formatiram ceo fon, obrisao tudj imenik sve zato sto nisam uspeo da ga nekako flashujem i ubijem mrtvi pattern za otkljucavanje, mogao je da mi pomogne oko toga jedan slepac ali nema veze, sa ucenjivacima i iznudjivacima ne zelim da razgovaram, a kamo li saradjujem.
E jbg sada imas drugi probelm nije sada to sto ti je skinuo 8 din nego sta moze da ti se desi moguce u buducnosti ti uplatis 400 din kredita on ti skine ti ono vatas se za glavu a u stvari to ti je taj survej koji moze da ti skida kredit bez tvog znanja,moze i lako da se desi kada budes post paid na racun da ti napravi hiljade dinara stete ...
Pa moras prvo da skines Active X...pa Bing, pa registry booster kojeg izlecis sa ovog sajta : freecrackfiles.com, i tek onda da posaljes par SMS ...Ako download ide sporo, skini
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.