Video download helper addon za Firefox i Youtube protected videos
STRANA 1 OD 1
Error
Video download helper addon za Firefox i Youtube protected videos
25.04.2015. 10:28
T61136
status: user broj poruka: 133
Ovako, posto je Soulseek zamro, DC++ preminuo, jedina varijanta da slusam mjuzu u autu je da je svlacim sa YT-a. Koristim ovaj addon, vrsi posao ali ne za sve, narocito ne za VEVO klipove koji su kao nesto `protected` ali to nadjem na Vimeo.com pa im ga zabodem do gornjeg sfinktera.
Ima li neka jednostavnija fora da se skidaju mp4 1080p klipovi sa ovog ubogog youtubea, ako treba menjam i browser, samo da ne pi%dim vise kad mi ispise dole `Video is protected nja nja nja`...
za skidanje filmova serija igara ,pa cak i sa ju tjuba,jednostavno samo kopiras link,i onda izaberes hoce skidati video ,ili audio mp3(mp4),imam i neke skrinove
Sto se tice verzije JD.-a nije bitno i presudno,ja trenutno koristim ovaj JD 2 beta,ali imam uporedo i klasican kec.. Vecina ce ti preporucivati addone, i slicno ,ali JD odradjuje najbolji posao,nebitno koji je browser,a msm da ga imas i da si upoznat s njim odavno ako nisi ,probaj .) Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.