Po slobodnoj proceni, ali su za kompjuterske komponente uglavnom nestručni, pa ih procenjuju ispod 100$, tako da ne na plate carinu, ali naplate PDV. Ja sam baš dosta kupovao neke sitnije stvari i ni jednom me nisu oštetili.
Ma ne bih ni narucivao da ima ovde tih autoreset ketridza a kanim se mozda da narucim i paket/ris nekog papira...
:: Po slobodnoj proceni, ali su za kompjuterske komponente uglavnom nestručni, pa ih procenjuju ispod 100$, tako da ne na plate carinu, ali naplate PDV. :: Ja sam baš dosta kupovao neke sitnije stvari i ni jednom me nisu oštetili. :: :: :: :: __ :: Case: TT Urban S7 :: PSU: TT Toughpower 750W Gol :: MBO: Sabertooth Z97 Mark :: CPU: i7 4790K + Noctua NH-D1 :: RAM: Kingston 4x8G :: SSD: Intel 240G :: HDD: WD 2x1TB + 4T :: GPU: R9 270X PCS :: Monitor: Dell P2714 :: Blu-Ray: LG :: ::
Kupovao sam pre neku godinu tastaturu ,stari model, jedino sam ga nasao na ebay.Koliko se secam bila je upravo ta vrednost oko 30 $... Sve skupa je kostalo okruglo 100$.... ja sam to parce hardvera morao imati....
:: Ma ne bih ni narucivao da ima ovde tih autoreset ketridza a kanim se mozda da narucim i paket/ris nekog papira.. :: :: :: :: Po slobodnoj proceni, ali su za kompjuterske komponente uglavnom nestručni, pa ih procenjuju ispod 100$, tako da ne na plate carinu, ali naplate PDV. :: :: Ja sam baš dosta kupovao neke sitnije stvari i ni jednom me nisu oštetili. :: :: :: :: :: :: :: :: __ :: :: Case: TT Urban S7 :: :: PSU: TT Toughpower 750W Gol :: :: MBO: Sabertooth Z97 Mark :: :: CPU: i7 4790K + Noctua NH-D1 :: :: RAM: Kingston 4x8G :: :: SSD: Intel 240G :: :: HDD: WD 2x1TB + 4T :: :: GPU: R9 270X PCS :: :: Monitor: Dell P2714 :: :: Blu-Ray: LG :: :: :: ::
Pa i ja moram osim ako neko ovde nema epson 252/254 autoreset ketridz?
:: Kupovao sam pre neku godinu tastaturu ,stari model, jedino sam ga nasao na ebay.Koliko se secam bila je upravo ta vrednost oko 30 $... Sve skupa je kostalo okruglo 100$.... ja sam to parce hardvera morao imati... :: :: :: :: Ma ne bih ni narucivao da ima ovde tih autoreset ketridza a kanim se mozda da narucim i paket/ris nekog papira.. :: :: :: :: :: :: :: Po slobodnoj proceni, ali su za kompjuterske komponente uglavnom nestručni, pa ih procenjuju ispod 100$, tako da ne na plate carinu, ali naplate PDV. :: :: :: Ja sam baš dosta kupovao neke sitnije stvari i ni jednom me nisu oštetili. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: __ :: :: :: Case: TT Urban S7 :: :: :: PSU: TT Toughpower 750W Gol :: :: :: MBO: Sabertooth Z97 Mark :: :: :: CPU: i7 4790K + Noctua NH-D1 :: :: :: RAM: Kingston 4x8G :: :: :: SSD: Intel 240G :: :: :: HDD: WD 2x1TB + 4T :: :: :: GPU: R9 270X PCS :: :: :: Monitor: Dell P2714 :: :: :: Blu-Ray: LG :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.