Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Sedite kuci i gledate tv , blejite na netu? A sto ne bi ste sedeli
STRANA 1 OD 1
zerocool55 Sedite kuci i gledate tv , blejite na netu? A sto ne bi ste sedeli 17.04.2015. 01:34 T61051

status: user
broj poruka: 1131
gledali tv,blejali na netu i Zaradjivali ?

Pre 4 dana sam naisao na sajt (registrovao se) koji placa da zaradjujete kliktajuci..

Ovaj sajt salje novac preko PP ima jos opcija i na njemu mozete zaraditi u pocetku neku malu sumu novca recimo dnevno oko 0.10 $ ali sve zavisi ot toga kako iskoristite sajt i njegove pogodnosti i vemenom mozete da mesecno dobijate vece kolicine novca i ako vam nije tesko da dnevno izdvojite oko max 20 min da klikcete reklame a neradite nista onda je ovo bas ono sto bi preporucio.

Iako nisam jos primio nikakvu uplatu preko PP izgleda obecavajuce malo prosetajte preko googla proveritre ja sam zaradio do sada 0.50$ ..

Na vama odlucujem da odredite da li ce te se prikljuciti ili ne :

Ako odlucite da se ucalnite mozete preko moje preporuke:

https://www.paidverts.com/ref/malaraja28

Registrovanje je besplatno ali ako necete mozete i da odete na sajt i tamo da se registrujete: https://www.paidverts.com

Evo kako se sajt najbolje moze iskoristiti u vasu korist:
https://www.youtube.com/watch?v=XUFIQxNEPPk

Jos jednom ponavljam na vama je da odlucite da li ocete ili ne da to uradite ja sam u to krenuo jer me interesuje da li ce mi pare stici na PP a prema istrazivanjima koje sam sproveo izgleda da ne bi trebalo da nece a mozda ne bude tako ali sumnjam
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum .... 17.04.2015. 02:30 #591204

broj poruka: 12795
Celih pola dolara??? Vau!

Sedite kuci i gledate tv , blejite na netu? A sto ne bi ste pokušali da nadjete posao i napravite nešto od svog života umesto da klikćete na reklame?

Evo lude ideje: možda karijera?

gang1978 Re: Sedite kuci i gledate tv , blejite na netu? A sto ne bi ste sedeli 17.04.2015. 02:49 #591208

broj poruka: 1661
Probao sam ja to prosle godine .Jedan lik sa igre koju igramo zajedno me uvukao u to. Kao klikces , dobijas neku sicu u pocetku, radis neke `zadatke` ali kasnije iznajmis referale (ljude) koji ce da klikcu za tebe .Pricao mi kako on ima iznajmljenih 300 referala i kako je posle godinu dana poceo da zaradjuje i po 300 evra mesecno.Ja se naprzio otvorio racun na netteleru ili tako nesto , malo je falilo da uplatim 50 evra kako bi odmah iznajmio referale a ne cekao godinu dana da skupim kako bi iznajmio 300 referala...to je jedna od opcija + premium acc i te fore.

I sta je bilo na kraju posle mesec dana ne spavanja i kliktanja po ceo dan uspem ja da skupim par dolara i iznajmim 20 referala i prvih par dana kao navodnu klikcu medjutim posle 7-8 dana sve slabije i tu ja pocnem da sumjam neke stvari, malo sam trazio po netu malo postavio neka pitanja na forumu tog sajta i provalim da to u stvari nisu ljudi kako su mi pricali vec obicni botovi koji su tako nastelovani da ne moze da se zaradi vec da si tu negde na pozitivnoj nuli i da ako hoces da zaradis neku sicu moras da uzmes premium nalog za koji treba izdvojiti desetine evra..medjutim jedan lik mi kaze nemoj to da radis evo ja sam uzeo premium nalog i jos slabije klikcu.Tako da nema leba bez motike.
Ja posaljem ovom liku sto me je uvukao u to pitanje zasto si me ispalio, mogao sam da puknem svoje pare i lik mi se od tada vise ne javlja ..prestao da igra igru koju smo igrali....totalno se ucutao, izbacio me iz liste prijatelja na FB i skype-u...strasno.

Tu nije kraj posle jedno tri meseca kad sam se ohladio i ono kao zaboravio saljem mi lik poruku na mob :

`izvini brate za ono , jbg moras da uvuces 50 ljudi u to sve kako bi zaradio ..u prevodu moras da zajebes ljude `

ja ga pitam pa gde mene nadje igramo zajedno igru ?

a on kao jbg izvini nisam znao vise koga da zovem.

Inace sajt se zove NEOBUX mada to je samo jedan od ko zna koliko sajtova koji navodno nude zaradu klktajuci na reklame...izmedju poznatijih su jos Probux,Fusebux,Zapbux,Clixsense,...itd

:: gledali tv,blejali na netu i Zaradjivali ?
::
:: Pre 4 dana sam naisao na sajt (registrovao se) koji placa da zaradjujete kliktajuci..
:: Ovaj sajt salje novac preko PP ima jos opcija i na njemu mozete zaraditi u pocetku neku malu sumu novca recimo dnevno oko 0.10 $ ali sve zavisi ot toga kako iskoristite sajt i njegove pogodnosti i vemenom mozete da mesecno dobijate vece kolicine novca i ako vam nije tesko da dnevno izdvojite oko max 20 min da klikcete reklame a neradite nista onda je ovo bas ono sto bi preporucio
:: Iako nisam jos primio nikakvu uplatu preko PP izgleda obecavajuce malo prosetajte preko googla proveritre ja sam zaradio do sada 0.50$ .
:: Na vama odlucujem da odredite da li ce te se prikljuciti ili ne :
:: Ako odlucite da se ucalnite mozete preko moje preporuke:
:: https://www.paidverts.com/ref/malaraja2
:: Registrovanje je besplatno ali ako necete mozete i da odete na sajt i tamo da se registrujete: https://www.paidverts.co
:: Evo kako se sajt najbolje moze iskoristiti u vasu korist:
:: https://www.youtube.com/watch?v=XUFIQxNEPP
:: Jos jednom ponavljam na vama je da odlucite da li ocete ili ne da to uradite ja sam u to krenuo jer me interesuje da li ce mi pare stici na PP a prema istrazivanjima koje sam sproveo izgleda da ne bi trebalo da nece a mozda ne bude tako ali sumnjam
gilopile ... 17.04.2015. 03:02 #591211

broj poruka: 9459
Ugasi komp/ ove, za to vreme koliko bi da klikces i zaradices 1500RSD mesecno, tj. smanjices racun za struju bar za toliko ( ako ne i vise ) ...i eto zarada.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

zerocool55 re 17.04.2015. 03:03 #591212

Daume:Vratio sam se sa posla u 2 ujutru a ustajem u 8 tako da ovo dodje ko ok opcija.

Zao mi je ali ovo nije takav sajt kakv ti opisujes ni slucajno moze da se zaradi i bez da ikoga zoves
ok vidim da niste za to i da ocete da pametujete ja cu se zanimati oko mesec malo vise i javiti rezultate :)
duqp to je glupost 17.04.2015. 03:09 #591213

broj poruka: 3466

Nemojte se zamlacivati time

Kada mi je neka devojka pomenula da sklapa kutije za sibice 3 dana i zaradi 500din, drugar i ja rekli dajemo ti 20e nedeljno da to ne radis nego da nadjes koliko toliko normalan posao.

Kakva god da je situacija, ljudi moraju malo vise da cene sebe i svoje oci ruke kicmu itd.

zerocool55 Re: to je glupost 17.04.2015. 03:13 #591214

Hahhaa jbg nisam zensko i ne mogu da napravim dill sa muskarcima. :)

Da je bio neki ortak verovatno bi ste ga potapsali po ramenu i rekli izdrzi dok nenadjes nesto bolje a sada plati turu za srecan rad :D
:: Nemojte se zamlacivati tim
:: Kada mi je neka devojka pomenula da sklapa kutije za sibice 3 dana i zaradi 500din, drugar i ja rekli dajemo ti 20e nedeljno da to ne radis nego da nadjes koliko toliko normalan posao.
:: Kakva god da je situacija, ljudi moraju malo vise da cene sebe i svoje oci ruke kicmu itd.
VMARC 17.04.2015. 11:14 #591227

broj poruka: 9422

Isplatljivije je da budes SNS bot.

gang1978 Re: 17.04.2015. 12:57 #591237

broj poruka: 1661

+1
- - - -

inace ima simbolike izmedju sns botova i trenutnog broja mojih poruka

1244

:: Isplatljivije je da budes SNS bot.
tortojed Pravilno pisati i govoriti: 17.04.2015. 22:03 #591299

broj poruka: 10998
(bio sam) kod kuće, (dolazim) od kuće, (ponosim se) svojom kućom, (krećem se) ka kući, (idem) kući...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs