Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Igra prestola
STRANA 1 OD 1
djape7777 Igra prestola 12.04.2015. 23:07 T61024

status: user
broj poruka: 926

danas dok sam trazio finale serije helix nalatim na 3 epizode GOT-a i sve su uredu akod nas najavljuju tek od veceras...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peki22 Re 12.04.2015. 23:21 #590695

broj poruka: 2936
Pojavile su se 4 epizode.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

Error U ovom momentu je S05E01 ON THE AIR 13.04.2015. 05:00 #590708

broj poruka: 133
http://hbowatch.com/hbo-series-premiere-schedule/

a na netu se nalazi i cetvrta (ima titl na eng)... Bog ce ga znati ko je u HBO-u pukao

Sto je najgore na kia)).to se moze pronaci S05E01 koju sam odgledao tj. `prelistao` jer ne mogu te WebRipove od 240p da gledam na 1080p ekranu pa nek je serija najjaca na svetu jos 100 puta, bar neki 1080i da izadje kao sto je znalo ranije.

A do kraja svih serijala ne bi bilo lose da se pojavi 4K ripova :) Pa makar za 2-3 god :)
peki22 Re: U ovom momentu je S05E01 ON THE AIR 13.04.2015. 06:17 #590711

broj poruka: 2936

Da,mnogo je jebeno ako nije 1080.Cak i strucnjaci preporucuju da se nikako ne gleda nesto slabijeg kvaliteta na HD monitoru.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

:: http://hbowatch.com/hbo-series-premiere-schedule
::
:: a na netu se nalazi i cetvrta (ima titl na eng)... Bog ce ga znati ko je u HBO-u puka
:: Sto je najgore na kia)).to se moze pronaci S05E01 koju sam odgledao tj. `prelistao` jer ne mogu te WebRipove od 240p da gledam na 1080p ekranu pa nek je serija najjaca na svetu jos 100 puta, bar neki 1080i da izadje kao sto je znalo ranije
:: A do kraja svih serijala ne bi bilo lose da se pojavi 4K ripova :) Pa makar za 2-3 god :)
operator re 13.04.2015. 09:20 #590712

broj poruka: 4264
Ako se na HD monitoru ne gleda HD materijal oštećuje vid, unutrašnje organe i floru i faunu.
Po meni, u BSplayer-u je do sada najljepša slika, pa onda u Daum PotPlayer-u.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

sawitch .. 13.04.2015. 09:51 #590713

broj poruka: 667
Na gusarskom zalivu nesto trokira, a na ostalim ne nadjoh prvu epizodu. Vec 3 sata rovim. Moze help?
Daum ... 13.04.2015. 12:28 #590721

broj poruka: 12795
Ne gledam ni ja socijalu od 480p, nije 1997-ma više a razliku na svom HDTVu vidim itekako... Pogotovo kad se 720p od 1.5GB skine za manje od 10 minuta.

sawitch ... 13.04.2015. 12:33 #590723

Svakako cu ih gledati jos 5 puta minimum, picim sada ovo sto ima na netu. Evo me na pola druge epizode.. :)

Morow Re: 13.04.2015. 12:50 #590725

broj poruka: 1038
`Zvanično najgledanija serija svih vremena, “Igra prestola” u produkciji HBO-a, nastavlja svoj televizijski život u petoj sezoni, a sve korisnike SBB-a koji nisu imali prilike da se upoznaju sa prevrtljivim svetom Vesterosa čeka lepo iznenađenje.

SBB će, pored ekskluzivne istovremene premijere u Srbiji i Americi, tokom ponovnog emitovanja 13. aprila, u 20:05 časova, omogućiti otvoren signal HBO i HBO HD kanala svim korisnicima D3 i D3i (pozicije 381 i 110) digitalne televizije, tako da u premijeri mogu uživati i oni koji u svojim paketima nemaju navedene kanale.`

micika988 cemu fantazija, kad je ralnost: 13.04.2015. 15:15 #590740

broj poruka: 2055
kud i kamo zanimljivija

http://youtu.be/70tSFNvWvPU

http://tinyurl.com/nuhc6sq

HBO, heh...

Ognjeni ... 13.04.2015. 15:32 #590747

broj poruka: 4520

Vec juce sam video svih 5 epizoda u isto vreme...koja je to forma what the fuck ? Mogao sam da cekam ko zna koliko manje da su izbacivali jednu po jednu kako se priblizavalo snimanje kraju
MaliAbner SERIJA JE POSTALA ZESTOKO SRANJE !!! 13.04.2015. 15:36 #590748

broj poruka: 7769
Radnja je pocela drasticno da odstupa od knjige...
Prosto se ne moze pratiti niti prepoznati...

To toliko nervira da nije normalno...

A da ne spominjem cinjenicu da je postala dosadna do bola, nema ni A od akcije sve neke providne spletke koje ni ker sa puterom ne bi progutao...

Citat:
`Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср

VMARC 13.04.2015. 17:17 #590770

broj poruka: 9422
A o cemu se radi u seriji?
sawitch @MaliAbner 13.04.2015. 20:11 #590783

Knjige sam procitao, nije bas da pamtim svaki detalj ali mislim da ne odudara bas toliko. Glavni tok je potpuno tu. Samo sto je prekratio muke nekim stvarima i pojednostavio za gledaoce.

SPOJLERI:

Zena Roba Starka uopste nije bila na crvenoj svadbi u knjigama, ali je ubio jer verovatno ni u nastavku knjiga ne igra nikakvu ulogu.
Sansa je dovedena Remziju Boltonu umesto laznjaka, i time je poprilicno pojednostavljeno sve i interesantno.
Arja srece Dzagena Ghara ili kako se vec zove u crno-beloj kuci, a u knjigama, koliko se secam, njega nema.
Sivi Crv i Baristan nisu izbodeni u katakombama u knjigi a ovako je drama na nivou..
Izbor za komandanta Nocne straze je ubrzan itd.

Ako sam nesto zaboravio a drasticna je razlika, podseti me, stvarno se ne secam...

Nisam razocaran serijom, osim delova sa pederlukom koji se uopste ne spominju u knjizi. To je, za mene, stvarno odvratno...
Error HELP 13.04.2015. 21:09 #590796

broj poruka: 133

Jel ima ko da baci na mail titl za Game.of.Thrones.S05E01.1080p.PROPER.HDTV.x264.DD5.1-RARBG nebitno hrvatski bosanski crnogorski srpski vojvodjanski kosovarski pirocanski uzicki novopazarski ikavski ekavski ijekavski kajkavski samo da odgledam EP jer je ovo zvanicna sa HBO

Unapred hvala!
tartek Re: @MaliAbner 14.04.2015. 12:42 #590859

broj poruka: 227
Da Arja je treabala da se uda za Boltonovog kopilana,fejk Arja,a Vonj njistavi podmukli konj ,moli bogove da se stanis sruci na njih i sve ih pokolje,isti Deneris je trebala da otvori jame za borbu,i tu ce se pojaviti Drigon crni zmaj koji ce je odneti ,i posle c ona doleteti na njemu,i tako to..sta znam kad bi radili sve po knjigama verovatno nebi bilo mesta da se to sve ugura i nastimuje,u prethodnoj sezoni Lok je odsekao saku Kingslayer-u, a u knjihi je to uradio Jarac iz Harenhala,i beznoso kopile je htelo da siluje brijen...Dobro je da ima nesto zanimljivo da se gleda bar,a vec postoji i serijal 6 i mozda i sedmi,jer su radjeni svi odjednom
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

:: Knjige sam procitao, nije bas da pamtim svaki detalj ali mislim da ne odudara bas toliko. Glavni tok je potpuno tu. Samo sto je prekratio muke nekim stvarima i pojednostavio za gledaoce.
:: SPOJLERI
:: Zena Roba Starka uopste nije bila na crvenoj svadbi u knjigama, ali je ubio jer verovatno ni u nastavku knjiga ne igra nikakvu ulogu
:: Sansa je dovedena Remziju Boltonu umesto laznjaka, i time je poprilicno pojednostavljeno sve i interesantno
:: Arja srece Dzagena Ghara ili kako se vec zove u crno-beloj kuci, a u knjigama, koliko se secam, njega nema
:: Sivi Crv i Baristan nisu izbodeni u katakombama u knjigi a ovako je drama na nivou.
:: Izbor za komandanta Nocne straze je ubrzan itd
:: Ako sam nesto zaboravio a drasticna je razlika, podseti me, stvarno se ne secam..
:: Nisam razocaran serijom, osim delova sa pederlukom koji se uopste ne spominju u knjizi. To je, za mene, stvarno odvratno...
kompljutor @sawitch 14.04.2015. 15:16 #590901

broj poruka: 62
SPOJLERI:

U seriji jos uvek nema Victariona i Jurona, Arijane Martel, Grifa i mladog Grifa a po knjgama su neki vec probili rok za pojavljivanje... Dobro, neko od pomenutih ce mozda doci kasnije, ali to je vec dosta drugacije u odnosu na neki vremenski period koji je sada u seriji u odnosu na ono iz knjiga. Tako da serija ima sve manje i manje veze sa knjigom.

ps. Vrlo je moguce da sam zeznuo neko ime iz prve recenice :p
tartek Zaboravih 14.04.2015. 18:07 #590947

broj poruka: 227
i ovo http://www.dodaj.rs/f/3g/11J/4gdukIYH/llbb.jpg
i Salem onda i Dig moze da se doda u listu dobrih serija
Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king

┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━┓
┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━┛
┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━┓
┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓┓
┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣┓
┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻┛
╋╋╋╋╋┏━┛┃

quna Re: 14.04.2015. 21:57 #590978

broj poruka: 1637
Vrlo prosto, kao warcraft samo bez orkova i sa losijim ribama. Ljudi rade svoj posao, ratuju medjusobno oko vlasti, ribe neke isto ratuju,a neke sede i vezu goblene na dvoru. Na drugoj strani carstva, preko bedema, zive undead-ovi i oni uglavnom putuju, trebace im jedno 300 sezona da doputuju do bedema. Na suprotnom kraju, onako malo mediternaskom, je kao najbolja riba u seriji (tu titulu je dobila tako sto se u prvoj epizodi odmah skinula gola), ona sa sobom vuce dva kopileta u vidu zmajeva kojima takodje treba 300 godina da stasaju. Glavni fazon je da se sto pre vezes za nekog lika jer ce vec u sledecoj epizodi neko da mu odrubi glavu, posle jedne sezone se navuces na to i jedva cekas kad ce i kako sledecem tvom miljeniku da letne glavudza. Generalno ribe su tezak krs, ali posle par epizoda presisas i pocnes da birkas koju bi najradije od tih krndelja povalio. Zapamti, pirgava je zakon, nije dzabe jedina lizana. Hodor.

.P

http://tiny.cc/My500px
i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : kingston v300 120gb : samsung f3 500gb : seagate 1tb : creative x-fi : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 : hama urage exodus : a4tech

:: A o cemu se radi u seriji
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: @MaliAbner 14.04.2015. 23:29 #590987

broj poruka: 7769
Kako bre ne odstupa...

Pa pocelo je sa odstupanjem u prethodnoj sezoni kad je zena kralja severa ubijena na crvenom vencanju a ovaj je poslao da posti oca...

Keva je volsebno ubijena na tom dogadjaju Arija je bila blizu da i ona bude smaknuta ali je pas spasao tako sto je gledao svoju korist...

Maloprsti je napravio dosta muke u Dolini i jedva da je uspeo da izadje iz zamka i prevazidje blokadu tamosnjih velikasa...

Sansa je prikazana kao intrigantna osoba a u knjigama samo kmeci...

Polutan je imao zaista tezak put kad se iskrcao u zalivu robovlasnika... cela ona plovidba brodom i sukob sa kamenim ljudima je preskocen...

Brijana nikad nije srela ni jednu od sestara na cije se spasenje zavetovala, nastradala je od neke zveri...

Elem ruzna keva severnog kralja nije ubijena na svadbi nego je uspela da prezivi nakon sto su je bacili u reku i pocela je da skuplja pobunjenike i prilicno je ojacala svoju poziciju... i na kraju se ona docepa nesrecne Brijane i navali da je ubije...

Kralj preko zida nije ubijen nego je igrom carolija i crne magije zamenjen onim crvenokosim balvanom gospodarom kostiju sto je ipak velika razlika (ali se da ispraviti)...

Kreljeubica nikad nije otisao da spsi svoju nesrecnu Marceliju nego je to odradio jadni dornis vitez
koji je sluzio u kraljevoj gardi... i pogotovu nije bilo Brona buduci da je on postao marginalan lik nakon sto je prihvatio drocinu ponudu da ode i ozeni se trudnjacom i dobije posed...

Sinovi harpije nikad nisu otvoreno napadali pripadnike kastrirane vojske...
Jedan od zmajeva Drogon je odavno pobegao i zivi kao zmaj samotnjak... i jeste kad se napravi ona halabuka povodom svadbe zutokose droce i Zo Loraka on je spasi i odnese u nedodjiju na neku stenu u sred mora trave... i ona se odatle do kraja pete knjige ne vrati u svoj grad kojim pocinje da vlada Zo Lorak...

Astapor i Yunkai odavno vec treba da su pokrenuli kampanju protiv zutokose droce i njenih saboraca...

Polutan je stvarno oted od strane Jore ali su oba pretvorena u robove na sred mora i putovali su trgovackim brodom a ne ukradenim ribarskim...

Kraljica majka je pocela da spletkari i namestala je svima sve i svasta ali je tokom prvog susreta sa glavnim vrapcem utamnicena buduci da je ovaj vec svrgnuo sa vlasti prethodnog vrhovnog svestenika...

Dalje glavni inkvizitor rodjenjem iz porodice lanister u knjigama je utamnicen i mucen da ispasta grehe a ovde je neko ko deli moralnu pravdu...

Princ Dorne je debeli gmas poput Dzaba Hut-a a ne zgoljavi arapago, jedva se krece i vrlo pametno vodi svoj deo kraljevstva mnogo bolje nego sto to zeli ona crvena zmijuga... metresa Oberina...

Ima jos puno drugih stvari u kojima se lako daju primetiti odstupanja od stiva...

Citat:
`Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср

:: Knjige sam procitao, nije bas da pamtim svaki detalj ali mislim da ne odudara bas toliko. Glavni tok je potpuno tu. Samo sto je prekratio muke nekim stvarima i pojednostavio za gledaoce.
:: SPOJLERI
:: Zena Roba Starka uopste nije bila na crvenoj svadbi u knjigama, ali je ubio jer verovatno ni u nastavku knjiga ne igra nikakvu ulogu
:: Sansa je dovedena Remziju Boltonu umesto laznjaka, i time je poprilicno pojednostavljeno sve i interesantno
:: Arja srece Dzagena Ghara ili kako se vec zove u crno-beloj kuci, a u knjigama, koliko se secam, njega nema
:: Sivi Crv i Baristan nisu izbodeni u katakombama u knjigi a ovako je drama na nivou.
:: Izbor za komandanta Nocne straze je ubrzan itd
:: Ako sam nesto zaboravio a drasticna je razlika, podseti me, stvarno se ne secam..
:: Nisam razocaran serijom, osim delova sa pederlukom koji se uopste ne spominju u knjizi. To je, za mene, stvarno odvratno...
Dexter013 @Abner 14.04.2015. 23:58 #590989

broj poruka: 17093
Ne gledaj seriju, citaj knjige, cuvaj zivce.

Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte G1
Ram:10 Gb Kingston
SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 gb
MBO:Asus M5A97
Case:Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w
Keyboard: Natec RX22
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen: ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 15.04.2015. 00:15 #590991

broj poruka: 4520

ok i serija nije ista kao sto su knjige , sta sad sa tim ?

1.Niko vas ne tera da gledate seriju

2. Lepo je receno da je pisan poseban scenario za seriju i da nije bazirano potpuno na knjigama..tako da ih treba posebno i sagledati
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs