Situacija je kad pokrenem neki torrent meni apsolutno ostatak neta postane ne upotrebljiv. E sad da ne ispadnem da sam sumanut i da ne znam da je to za ocekivati, ranije je meni od 1MB/s downloada i dalje nekako otvara po koju stranicu.
Od juce kad sam cackao nesto ne znam ni ja zasto, ni jedan torrent pa ni Ubuntu ne prelazi 300-400KB/s a jos i sve zivo blokira. Vrhunac je sto i kad pustim dva ili vise torrenta, oni nemaju ni ukupnu brzinu 300-400KB/s nego se vucaraju po 50 max zajedno. Dakle ako ugasim ostale onaj koji preostane se vrati na 300-400KB/s.
Da skratim pricu, probao sam reinstal i to ne vraca na default. Dugme za default ne postoji pa bih molio neko od vas da poudara screen shotove od svakog taba u Preferences, po mogucnoscu da su default.
1. Ugasi uTorrent. 2. Izbrisi fajlove settings.dat i settings.dat.old koji se nalaze u folderu %AppData%\uTorrent. 3. Pokreni ponovo uTorrent i kreirace se novi default dat fajlovi.
Nisi me razumeo. Koristim ubuntu-14.10-desktop-amd64.iso.torrent zarad merenje brzine downloada u torrent downloaderu. Jednostavno to je najbrzi torrent jer uvek ima 10000 seedera :D
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.