Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Youtube stalno sužava video-šta koj moj?
STRANA 1 OD 1
SPAKLIEY Youtube stalno sužava video-šta koj moj? 18.03.2015. 14:02 T60793

status: user
broj poruka: 239
Pozdrav,
na Operi, koja mi do sad nije pravila problema i pokazala se najboljom u odnosu na ostale, YT je počeo da brljavi gadno. Kada god kliknem na neki embedded video, na bilo kom sajtu, pojavi se ovakav prikaz videa-skroz sužen:
http://oi58.tinypic.com/bfnng6.jpg

Problem `rešavam` tako što stalno radim refresh stranice. Takođe imam neke addon-e na Operi, ali sistem eliminacije nije dao rezultate. Problem nisam primetio u Private mode-e, bez ovih addon-a ali ne mogu da kažem da su oni krivci ili ne.

Voleo bih da očistim Operu od raznih gluposti, pa da radi kako je radila pre par meseci.

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mighty re 18.03.2015. 16:04 #587644

broj poruka: 1670
Meni Opera radi normalno sa YT, ali proveri prvo logično - ako imaš addon-e za skidanje videa sa YT, download help-ere i sl. skini prvo to.

I jel gledaš YT kao HTML5 ili flash?

-
i3-4150@Raijintek Zelos, GA-B85N,Corsair 2*8GB DDR3-1600,
Gigabyte GTX750 Ti 2GB, Samsung 840 EVO 250GB, Toshiba 500GB
CM Elite 110, Enermax Revolution Xt 730W, LG IPS277L-BN
Marantz SR3001+MA BR5+Sony DS6500

SPAKLIEY bio je Flash 18.03.2015. 16:35 #587647

Evo sad sam se prebacio na HTML5 i izgleda da radi kako treba i jako brzo (probao sam nekoliko sajtova), čini da je HTML5 rešenje za moju situaciju. Učitava vrlo brzo i tečno.

Nisam siguran, da li sam sve rešio ali svakako napredak i hvala.

SPAKLIEY Ispravka.. 19.03.2015. 00:06 #587719

I dalje ne radi kako treba, sve isto kao sam početka, biće da je neki interni problem do Opere.

I da probao sam sve novi instal, bez addon-a ali ništa pih. Vidim na Opera forumu, isti problem. Sačekaću rešenje.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs