Pozdrav, na Operi, koja mi do sad nije pravila problema i pokazala se najboljom u odnosu na ostale, YT je počeo da brljavi gadno. Kada god kliknem na neki embedded video, na bilo kom sajtu, pojavi se ovakav prikaz videa-skroz sužen: http://oi58.tinypic.com/bfnng6.jpg
Problem `rešavam` tako što stalno radim refresh stranice. Takođe imam neke addon-e na Operi, ali sistem eliminacije nije dao rezultate. Problem nisam primetio u Private mode-e, bez ovih addon-a ali ne mogu da kažem da su oni krivci ili ne.
Voleo bih da očistim Operu od raznih gluposti, pa da radi kako je radila pre par meseci.
Evo sad sam se prebacio na HTML5 i izgleda da radi kako treba i jako brzo (probao sam nekoliko sajtova), čini da je HTML5 rešenje za moju situaciju. Učitava vrlo brzo i tečno.
Nisam siguran, da li sam sve rešio ali svakako napredak i hvala.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.