Eh, što mi napadate labeloman ? Čovjek je samo ogriješio u izgovoru kada je spominjao Beograd. Mislio je pod vodom, kao za vrijeme padavina. Ih, i vi se hvatate za svaku riječ. Tja... @Shomiman A da je prilika, jeste i treba zahvaliti američkom ambasadoru, što ćemo još dublje da tonemo. On je taj koji je ponudio spasenje. Paypal bi mi lično odgovarao da ne moram ići do Hrvatske ili Bosne po keš, pošto od stavljanja Srbije na listu, nisi mogao više da primaš novac na račun u Srbiji u Credit Agricole banci. Račun je postao neupotrebljiv, dok nisam promjenio adresu na Bosnu.
google search: amcham soros. Da li ima neke veze? Mozda i ne ?!
Sta god je taj `covek` dotakao odleprsalo je u `vecna lovista`, ali kod nas ce biti drugacije. Mi znamo sta hocemo i spremni smo da `saradjujemo` :) ________________________ Fiat justitia ruat caelum
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.