Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Web brow
STRANA 1 OD 1
nbkom Web brow 22.02.2015. 11:26 T60562

status: user
broj poruka: 338
Da li koristite i da li ste zadovoljni sa takozvanim alternativnim web citacima-kao sto su:
avanti,black hawk,k-meleon,opera,safari,sea monkey i slicno.Probao sam neke i nesto mi ne ulivaju poverenje,mada su da tako kazem laki,mislim na instalaciju.Neka vasa preporuka a da nije velika trojka-hrom,firevox,ie.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Srdjanc ... 22.02.2015. 15:15 #584214

broj poruka: 3106
Opera je stariji od velike trojke, samo sto je on od pre koju godinu poceo da koristi chromium kao bazu umesto svoje. Isti taj chromium koristi Chrome, a takodje posto je open sourse, njega koriste jos dosta browsera.

Safari, appleov internet explorer. Nisam ga koristio, te nemam reci.

Ostali. Kako koji, vecina je bazirana na chromiumu. Neki daju price da su kao Chrome samo sto ne salju informacije googlu. Neki daju price kako pobedjuju u benchmarku (ko to izmisli..). Neki daju na security.

Ono sto ja mogu da kazem je sledece. Je*** browser koji ne mozes da podesis konfiguraciju samo jednom i da se on do kraja zivota ne menja, ni brzinu ni izgled ni kvalitet.

Ne preporucujem ti nista. Samo cu reci da ne silazim sa FF iz razloga sto ispunjava najvise od onog sto zahtevam. IE je backup ako FF ne moze da ucita koju stranicu, najvise zbog Adblockera.

Evo ti link, uzmi sa liste sta zelis, pogresices. Nema savrsenih, samo oni koji vise ili manje zadovoljavaju potrebe.
http://www.filehippo.com/software/internet/browsers/

operator re 22.02.2015. 15:24 #584215

broj poruka: 4264
IE i Netscape Navigator(kasnije Seamonkey) su najstariji, pa onda tek Opera(uglavnom samo njega koristim, zbog certifikata, pošto Chromeoliki ostali pretraživači ne pitaju za određene certifikate, a potrebni su za transakcije).
Nisu loši Maxton, Maxton Nitro, K-Meleon i Sleipneir 6(6-ca za 8.1, a za Win 7 i XP 4.3.6).
Ostale ne koristim, mada sam nedavno testirao ostale i nisam bio zadovoljan.

Cpu: AMD PII955
Cooler: Omicron HG-232
Mbo: Gigabyte GA-770T-D3L
GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 2 GB GDDR5
HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX
Ram:2x4 GB PC 2400 Kingston
Case:Cube Merlok
PSU:Enermax EPM750AWT
Monitor:Belinea 1925

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs