Ne mogu automatski da formiram account GMAIL. vrti I nista ne uradi. kad ucitam rucno parameter sa internet kaze da je pogresan user name I tako ukrug. pokusao sam gomilu podesavanja, I pop3 I imap I nista. jel ima neko sigurno manuelno podesavanje. poz
kojoj verziji outlooka? meni radi i u pop3 modu (prethodno se na gmail account settingsu omoguci ta opcija) a kao imap sam uvezao brdo naloga, uvek automatski pronadje podesavanja za server
probaj preko mozilla thunderbird, ako i on bude zezao negde pravis gresku
:: Ne mogu automatski da formiram account GMAIL. vrti I nista ne uradi. kad ucitam rucno parameter sa internet kaze da je pogresan user name I tako ukrug. pokusao sam gomilu podesavanja, I pop3 I imap I nista. jel ima neko sigurno manuelno podesavanje. po ::
pogledaj da na web-u upalish da gmail radi sa Outlook-om i proveri da li si podesio kao na slici: http://bit.ly/1DZFXnS Ovako je kod mene trenutno i sve sljaka bez problema.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray MSI GTX 970 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.