Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
e ovako
STRANA 1 OD 1
gman e ovako 16.10.2007. 02:27 T6040

status: user
broj poruka: 1111
posto sam happy kao respektivni smajlic, a sve zbog toga sto posle nedelja cekanja sutra postajem po prvi put ponosni vlasnik broadband veze sa netom zanimaju me odredjene stvarcice

znam ja, u stvari, skoro sve sto me zanima, ali ipak da potvrdim gradivo, a i ko pita ne skita

naime ljubazna teta iz telekoma me pozvala da odem do nje na kafu (a ime joj mica, zamislite) i uz put pokupim i modem (u pitanju je adsl, sto je verovatno i jasno) i potpisem ugovor, pa sam ja mislio da u povratku uzmem i lan (mreznu) karticu, pitanje je koju i da li uopste da je uzimam ili da ostanem na usb 2.0 (video sam ovde u komponentama da je cena mizernai pomislio da ako cu dobiti nesto sa njenom ugradnjom, sto da ne probam, na kraju krajeva radi se o malo vise od lapo keta)

sledece, posto imam vrlo malo iskustva sa p2p programima i torentima, zanima me koje menagere, skidace (ili kako se vec zovu) je najbolje koristiti

najvise cu, ak ne i iskljucivo, skidati igre, a vise bih voleo skidati sa servera (zbog brzine, jel), pa me zanima i to da li postoji neki besplatni sajtovi za igre, jer jos uvek nisam u mogucnosti da placam nesto preko neta (mislim na one clanarinice), bar dok mi cupi ne uzme i takvu karticu (koja naravno ima mogucnost placanja preko neta)

i jos... pa trenutno ne mogu da se setim nicega vise sto me zanima, ali cim se setim...

inace znam da sam mogao sve ove informacije vec negde pronaci, ali, eto, hteo sam sa vama da podelim moju novu sirokopojasnu radost

poz i fala u napred

evo setih sse, pa sam malo editovao post, firewall je u pitanju, a do sad sam koristio windows-ov, jer nisam bio nonstop na netu, znate onaj dial up
i ako ima jos nesto na cega treba da mi se skrene paznja, a ja sam prevideo, feel free to write

to je valjda to
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman rapidshare 16.10.2007. 03:01 #30333

broj poruka: 1046
pristojan i moze se uplatiti kod nas.poz
Zmajko Rapidshare 16.10.2007. 03:13 #30334

broj poruka: 1228

Definitivno najbolje resenje...
uzmi router i resio si stvar. Iskljuc-ukljuc i druga IP adresa... Rapidshare radi kao svajcarac
-ShonE- Re 16.10.2007. 09:34 #30349

broj poruka: 3529
Definitivno uplati Rapidshare, vec smo pisali o njemu na forumu.
Ruter ti je prava stvar, nema smaranja oko konekcije, a i laka mogucnost da jos koji komp ubacis u mrezu i na net.
Ne zaboravi da stavis najbolji antivirus, NOD32.
Imas na netu gomilu sajtova sa igrama, najbolji su ti forumi gde ljudi postuju linkove, i to uglavnom na rapidshare-u!

evo nekih:
https://www.phazeddl.com
https://www.warez-bb.org
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman to je to 16.10.2007. 11:47 #30359

broj poruka: 1111
jos u osam sam ustao i pravac po modem
stigao kuci,, spojio sve, obukao majicu novakovu (adidas aijca, ne mogu da verujem) i zajahao net

cela instalacija je prosla bez i najmanjeg problemcica, prosto ne mogu da poverujem u to, a ja mislio da cu da uradim sve kako treba i da, posto nece prosljakati iz prve, odmah zovem servis da im se naje...m keve, pa onda oni meni: verovatno niste dobro spojili, a to mi struka, mada ovo moze i beba zatvorenih ociju da poveze

sve u svemu, sjajna stvarcica ovaj digital subscriber line
p.s. hvala na odgovorima, odo da jasem
MaliAbner Obavezno uplati Premium nalog... 16.10.2007. 21:16 #30410

broj poruka: 7769
Obavezno ali obavezno uplati premium nalog jer sve ostalo je smaranje.
Prednost premiuma je sledeca i najbitnija ne moras da budes za racunarom i ukucavas debilne kodove nego lepo ubacis u neki download manager linkove i zaboravis da skida, odes na spavanje i ujutru te ceka cela igra ili dva tri filma.
Mana je da mozes da skines 5GB za pet dana ne znam kako se to prevazilazi ali posle tri meseca ces se zasititi i kasnije ti mozda nece trebati premium. Mada u poslednje vreme ima dosta zagusenja i pored dosta brzih linkova koje njihovi serveri imaju ka mrezi pa zna da zeza te nema slobodnih slotova pokusaj za dva minuta (pa ponovo), te tvoja IP adresa je vec skinula kvotu mozes da probas ponovo za 220 minuta etc...
Kod premiuma toga nema.

Domaci distributeri zaracunavaju proviziju od skoro 25% na cene Rapidshare-a ali je to i dalje prilicno povoljno na tromesecnom nivou nesto oko 25€, i ima ih dva komada u komadima. Povoljnija ti je varijanta ako imas nekoga preko da uplati umesto tebe, nesto jeftinije.

I da ne zaboravimo preko rapidsharea moras da znas link za fajl nema `sidova` trazenje je iskljucivo preko raznih specijalizovanih foruma koji nude linkove za sve i svasta.
Nije tako bogat izbor kao preko p2p, ALI ZATO NEMA VIRUSCINA KAO NA P2P !!!

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs