Ne svaki clip, ali dosta.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 675W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Sta se to desava ovih dana? Stalno koci, nece da bufferuje, kasni nekad ton, slika se izmulja a nekad izbaci da ne moze da se poveze na server :: :: Probao sam i na FireFox ista situacija mada mi je jasno da Chrome zeza dodatno.
I ja da prijavim ocajnu situaciju sa you tubom, kod mene sbb takodje, sistem star nedelju dana, tako je bilo i pre ovog sistema.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Evo probao sam danas u Ns (oko 14h) i Bg(oko 16h). Upload loš 38 kB/s, download preko 4 MB/s(paket 50 Mb/s). SBB. Telekonj upload 400 kB/s, download 17.2 MB/s. Isto je i u Ns i BG.
ILi se varam, ali telekom jeste 10/1 mb, ali to je tako uvek,bez pada performansi,gubitaka,itd... Sbb je po meni izvikan,dosta njih znam koji se zale i na pucanje,i usporavanje,i lag... Naravno svasta sam cuo i za telekom,medjutim svi ovde ste uglavnom na SBB jel ?
E sad,ima jos drugih alternativa,sad kad bi bila jedna proverena zlatna sredina... :)
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
Bio dugogodisnji ADSL korisnik (TelekoNj) i par godina sad na SBB. ADSL i SBB ne mogu da se porede. SBB uvek i bez razmisljanja. Nikad ni jedan jedini problem. Veza stabilna kao beton. Jedino sto je prebacivanje kanala sporije i sto se zaglupljuje nekad receiver ali to je do same opreme tj. hardvera.
Skoro zove mene covek iz servisa SBB kaze da mu otvorim vrata. Ja pitam predpostavljam da ste moj broj uzeli iz baze on kaze jeste. Ali ko vas je zvao na intevenciju pitam ja, on kaze niko. Videli smo da je doslo do prekida signala i dosao sam da to resim.
Znaci nesto se desilo u kratkom vremenskom periodu i covek dosao sam. Niko ga nije ni zvao a interesantno je sto je to sve digitalizovano da im signalizira odmah da je nastao problem.
Apropo YOUTUBE, ne znam da li je do SBB ili cega vec ali i to cemo saznati.
radi ok...tjub mada sam primetio da je do pre jedno dve nedelje pa dva meseca unazad bio povećan ping prema serveru na kom igram CS. Posle toga se sve vratilo u normalu. Ping oko 9ms. Moguće je da rade nešto na mreži (mada oni stalno rade nešto).
Kako bilo stvarno ne mogu da se žalim na SBB. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
... ni sinoc ni jutros... upravo sam otvorio 3 full HD videa .. i radi bez frke na Mozilli....Takodje SBB..Centar BGD-a... Slika http://www.dodaj.rs/?n/Sl/18I6l8iq/untitled.jpg :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.