Korisnik sam kukulele box 3 paketa vec nekoliko godina i od 1.1.2015 ovo su rezultati http://www.dodaj.rs/f/27/Sy/3VFk3P6m/speedtest.jpg pa sad zamislite kako radi IPTV.Dva puta dnevo zovem korisnicku podrsku i niko se nije javio za ovih 20 dana, uzas .
Imao sam 10 MB i islo mi je 1024 Kb a sada ne prelazi 750 Kb posle uvlacenja IPTV.I kome da se zalim, i tako nista ne skidam. Nek mi daju i 100 Mb al sta da skidam kad sve cenzurisu.
Ugasi IPTV kada ga ne gledas i imaces opet punu brzinu. Pali ga po potrebi.
:: Imao sam 10 MB i islo mi je 1024 Kb a sada ne prelazi 750 Kb posle uvlacenja IPTV.I kome da se zalim, i tako nista ne skidam. Nek mi daju i 100 Mb al sta da skidam kad sve cenzurisu :: ::
a nema nikakvog poboljsanja ni pri gasenju iptv, jer je sam protok interneta bio ogranicen na 2 mbps da bi radio iptv. ( daleko sam od centrale) I bio sam i srecan sa tih 2mbps ali ovo unazad skoro mesec dana je uzas.
Код мене је све одлично ових неколико месеци колико имам бокс 4 са две телевизије. Увек ми је овако и са упаљеним пријемницима за телевизију. Можда зато што сам баш близу централе. Ваљда како се коме заломи кад не одговарају никоме, јеби га. Ево брзине: http://goo.gl/d4iDca
Godinama ih nikada i nisam zvao, skorije, zbog nečega što su ugradili a zaglupljuje se samo u sitne sate vikendom, dva puta. Oba puta - javljaju se uz procedure sa sekretaricom, kako ženske osobe pune uputstava koje čitaju, tako i `terenci` serviseri tkonja koji rade same linije i opremu. Rešeno oba puta... Inače, stanje pinga i brzina sa non-stop IPTV-om, dva računara na net-u plus 2 wifi ssida za više telefona, 21ms ping, 10.13 down, 0.86 up. Kad radi, radi lepo.
U pravu si, kad ne radi IPTV onda ide opet preko 1024 Kb
:: Ugasi IPTV kada ga ne gledas i imaces opet punu brzinu. Pali ga po potrebi :: :: :: :: Imao sam 10 MB i islo mi je 1024 Kb a sada ne prelazi 750 Kb posle uvlacenja IPTV.I kome da se zalim, i tako nista ne skidam. Nek mi daju i 100 Mb al sta da skidam kad sve cenzurisu :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.