Najjaci su mi neki ljudi koje znam, npr. drugar kad mi kaze
`Poslao sam ti poruku, nisi mi odg.`,
-`Nije mi nista stiglo...`
`Pa na FB sam ti poslao. `
Oo
Treba tek da vidis sta ljudi rade povodom igrica na FB, konkretno onaj poker. :-)
:: Opšta panika, samo ako se ponekad učitava koji sekund duže.. kad će više da ga ukinu, dosadan je ko reklama i onaj mali Marko na Radiu :: :: :: :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
Kucas na tastaturi (pretpostavljam da svako blizak tematici ovog foruma provodi dosta vremena pored racunara), svi su skoro uvek dostupni, `dzabe je` i svi ga koriste za razliku od vibera, skajpa i slicno. Prica o golim klinkama ne pije vodu, ja se prvi gnusam meinstrima, rijaliti sr*nja i svega ostalog sto se trenutno desava ali jednostavno je praktican i rasprostranjen, verovatno najkorisceniji instant mesindzer svih vremena. Pitanje je samo da li ces ga koristiti za postavljanje retardiranih statusa i fotografija svoje guzice i duvanje svojim poslednjim putovanjima ili kao servis na kome mozes da imas instant komunikaciju sa prijateljima (pravim prijateljima, ne hordom fb `prijatelja`) i servis za informisanje o stvarima koje te interesuju (vesti, bendovi, fotografija, filmovi, psi, automobili, 3d dizajn, hardver itd itd itd). Po meni, sms je proslost, to je nesto sto koristim za komunikaciju sa babom, da joj potvrdim dolazak na nedeljni porodicni rucak. A nisam bas mlad. Face je onakav kakvim ga napravis da ti bude, nema logike hejtovati jedan servis zbog nacina na koji ga neko meni nebitan u zivotu koristi.
Bilo je perioda kad sam blenuo u tel. i čekao kada će neko da me pozove ili pošalje poruku.. sada, mogu samo reći da bih voleo da me bace u neku šupu da radim (da lemim nešto i slušam jazz, to je recimo za mene opuštajuće:) i da me niko ne pozove bar 8h, da odmorim mozak od mail-ova na poslu, mobilnih telefona, i sl. komunikacije.
Za privatne potrebe, sve mi je bolje od fb chat-a, tu em izgubiš sate i sate, em ništa nisi iskomunicirao, klasičan chat, ako nekom nešto treba, zvaće te na mob, eventualno preko skype-a.. dalje o fb ne bih komentarisao jer je subjektivna stvar i izbor. Meni su omiljeni chat programčići bili Gtalk, Pidgin, skype i sl., a od fb-a sam pobego jer može da me nađe bukvalno svako, a ja recimo to ne želim, kad krenu da bombarduju, ne možeš da se otkačiš 3h..
:: Kucas na tastaturi (pretpostavljam da svako blizak tematici ovog foruma provodi dosta vremena pored racunara), svi su skoro uvek dostupni, `dzabe je` i svi ga koriste za razliku od vibera, skajpa i slicno :: Prica o golim klinkama ne pije vodu, ja se prvi gnusam meinstrima, rijaliti sr*nja i svega ostalog sto se trenutno desava ali jednostavno je praktican i rasprostranjen, verovatno najkorisceniji instant mesindzer svih vremena. Pitanje je samo da li ces ga koristiti za postavljanje retardiranih statusa i fotografija svoje guzice i duvanje svojim poslednjim putovanjima ili kao servis na kome mozes da imas instant komunikaciju sa prijateljima (pravim prijateljima, ne hordom fb `prijatelja`) i servis za informisanje o stvarima koje te interesuju (vesti, bendovi, fotografija, filmovi, psi, automobili, 3d dizajn, hardver itd itd itd) :: Po meni, sms je proslost, to je nesto sto koristim za komunikaciju sa babom, da joj potvrdim dolazak na nedeljni porodicni rucak. A nisam bas mlad. :: Face je onakav kakvim ga napravis da ti bude, nema logike hejtovati jedan servis zbog nacina na koji ga neko meni nebitan u zivotu koristi. :: :: :: http://tiny.cc/My500p :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7 :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.