Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Iskustvo sa firmom
STRANA 1 OD 1
blender Iskustvo sa firmom 03.01.2015. 11:40 T60037

status: user
broj poruka: 242
Da li neko ima iskustva sa kupovinom od Audio plus iz Novog Sada? Na sajtu im pise da salju pouzecem za celu Srbiju, a kad sam ih pozvao traze prvo uplatu na racun pa onda navodno besplatno salju.

Izvinjavam se moderatorima zbog otvorenog koriscenja imena firme, ali ne vidim drugi nacin da dobijem odgovor na pitanje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Iskustvo sa firmom 03.01.2015. 12:22 #576996

broj poruka: 19002
Pouzdana firma sa lepom reputacijom, to je isto kao kada bi pitao za 4Audio, verujem da si čuo za njih, postoje dugi niz godina i od poverenja su stvarno, inače su partneri. Glupo bi bilo da ti šalju pouzećem zvučnike i pojačalo u vrednosti od par hiljada eu, izašla bi te poštarina verovatno jos 1000-1500din, za njih je to ništa, tako da besplatno šalju. Ja se ne bih doduše usudio da kupujem zvučnike online, već bih otišao lično.
Logično mi je recimo pouzećem da šalju kablove i te sitnice.

:: Da li neko ima iskustva sa kupovinom od Audio plus iz Novog Sada? Na sajtu im pise da salju pouzecem za celu Srbiju, a kad sam ih pozvao traze prvo uplatu na racun pa onda navodno besplatno salju
::
:: Izvinjavam se moderatorima zbog otvorenog koriscenja imena firme, ali ne vidim drugi nacin da dobijem odgovor na pitanje
blender nisam upoznat sa novosadskim firmama 03.01.2015. 13:20 #576999

Lepo je cuti to. Inace slusalice od 4000 su u pitanju. Iskreno, dizajn sajta mi je delovao potpuno amaterski, pa sam zbog toga posumnjao. Aj kad si vec tu da iskoristim da te pitam posto znam da se razumes, planiram da uzmem akg k404 `za napolje`, jel imas jos neku preporuku u tom cenovnom rangu, da imaju relativno neutralan zvuk, da su izdrzljive za prenos, i da ne izgledam ko vanzemaljac u gspu?

imarkovic Re: nisam upoznat sa novosadskim firmama 03.01.2015. 13:44 #577000

broj poruka: 19002
Pa iskreno, ne bih baš znao šta da ti preporučim u tom cenovnom rangu, manje više je stvar ukusa po pitanju zvuka, ergonomije, otvoreni-zatvoreni tip slušalica, cena itd. Za 4k generalno ne bih znao za koje da se uhvatim, počev od Pioneer, Sony, AKG itd. Moje neko lično mišljenje da za tu cenu možeš da probaš Sony u Ušću. Pa posle idi u Mitros i probaj nekoliko modela AKG, neki sličan modelu K404, pa posle poručuj iz Aplus, kada budeš siguran. Ne znam gde bi mogao da probaš Pioneer.

Ja sam imao AKG 171 MKII koje su zatvorenog tipa, kombinacija dj-studio u isto vreme, imale su kristalan zvuk i veoma glasne, udobne, sa aluminijumskim prstenom oko drajvera, sa dodatnim jastučima itd., ali cena im je bila oko 130eu, sada postoji naslednik i ne znam koliko košta, ali to ja mogu da preporučim, bio sam zadovoljniji nego sa Sennheiser HD25, HD280 pro. Međutim, u životu ne bih izašao napolje sa njima, radije bih uzeo kvalitetne bubice, slušajući neki jazz.. Ako i dalje želiš, mislim da bi trebao zatvorene da gledaš, iz prostog razloga što treba da slušaš muziku umesto buke napolju, samo onda treba da otvoriš četvore oči dok prelaziš ulicu

:: Lepo je cuti to. Inace slusalice od 4000 su u pitanju. Iskreno, dizajn sajta mi je delovao potpuno amaterski, pa sam zbog toga posumnjao. Aj kad si vec tu da iskoristim da te pitam posto znam da se razumes, planiram da uzmem akg k404 `za napolje`, jel imas jos neku preporuku u tom cenovnom rangu, da imaju relativno neutralan zvuk, da su izdrzljive za prenos, i da ne izgledam ko vanzemaljac u gspu
blender nisam ni video odgovor 06.01.2015. 23:10 #577414

Imam za kucu K240 MKII, nego mi je trebalo nesto portabilno a ipak da manje bruji u usima od bubica. Inace sve proslo u najboljem redu, maksimalno ispostovali dogovor, a slusalice su dobre, malo mracnog karaktera, sto moze lepo da se sredi ekvilajzerom, al generalno ako neko ubuduce bude izguglao ovu temu, moja preporuka.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs