Zanima me sledece, mail server koji cuva mailove u nazad 2 godine. Odatle je nekoliko racunara povlacilo mailove. Uzet je novi racunar, instaliran office, outlook podesen za account, ali na njemu je ostalo da mail ostavi kopiju na serveru i da obrise posle 14 dana. Mene zanima, da li on brise i one mailove koje on nije povukao sa servera u outlook, primera radi, neki mail od pre 6 meseci, ili samo brise ono sto on sam povuce, ne dirajuci one sa kojima nije imao dodira?
Ovde niko ne moze napamet da ti pomogne kad ne zna kako je konfigurisan mail server (tacka). Zato i nisi dobio pravi odgovor, vec samo nagadjanje... Ako je vec firma u pitanju, i poseduje neki mail server, mora da postoji i osoba koja ga odrzava. Zovi istu, pitaj, plati i dobices adekvatan odgovor/pomoc.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.