Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Box 2 i Box 3
STRANA 1 OD 1
Mojtezdrma Box 2 i Box 3 12.11.2014. 12:39 T59526

status: user
broj poruka: 290

Ljudi da li neko konkretno zna u cemu je razlika izmedju ova dva paketa u Telekomu???
Oni ga na njihovom sajtu toliko iskomplikovase da ni oni ne znaju sta su napisali.

Da li je jedina razlika u tome sto u 2 imas samo dva servisa, recimo net i fiksni telefon, au 3 recimo net, fiksni i iptv ?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 12.11.2014. 13:07 #570814

broj poruka: 1382
Upravo tako.
Box 2: fiksni+net
Box 3: fiksni+net+tv ili fiksni+net+mob

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1AGRESSOR kod mene su smorili 12.11.2014. 16:21 #570854

broj poruka: 825
iz telekoma slali su ljude da dolaze na kucu 5 puta da reklamiraju box pakete

samo nigde ne spominju dodatnu cenu od 300 din mesecno za svaki dodatni risiver jedan dobijate besplatno

a ja imam 5 televizora u kuci znaci jos 1200 meseno

hbo je trenutno besplatno tako pise na racunu ali na sajtu pise da se placa dodatno

na radijus vektor imam hbo i hbo comedy besplatno vec 7 + godina

i nemate regionalne televizije u mom slucaju nema RTV Indjija

takodje cak i ako imate najsavremeniji televizor i dalje morate ka koristite 2 daljinska za prebacivanje programa

itd... ima jos mnogo toga negativnog

srdjanl .... 12.11.2014. 19:45 #570863

broj poruka: 1513

jedini plus kod telekoma je sto ruter za net koji daju je sto ima wifi,inace preskupi su,bar se meni tako cini!

Mojtezdrma trg 12.11.2014. 20:03 #570868

broj poruka: 290

Meni tv ni ne treba (jer kanale koje gledam nema na IPTV, a na kablovskoj (Kopernikus ima), ali mi se cini da izadje jeftinije ako uzmem taj box 2 zbog neta i telefona, a da zadrzim postojecu kablovsku. Realno i ovaj Kopernikus je totalna kanta (ali mi ti kanali odgovaraju). Net je bolji Targo, ali me izadje skuplje ako sve odvojeno uzmem, a realno vise od 10 Mb/sec mi ne treba. Najradije bih ja sve uzeo kod SBB-a, i u smislu cene i kvaliteta, ali njega u Staroj Pazovi nazalost nema. Tako da moram da kombinujem.

Hvala na odgovorima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs