P&C avantura uživo, poenta je da nađeš način da izađeš iz određene prostorije, a ograničen si vremenski. Ja sam gledao ranije i bilo je 3000 (ne sećam se koja lokacija, sada ih ima više po Bg-u). Ista je cena i za jednu osobu i za 4 (što je ja mislim maks), tako da i nije skupo ako se skupi više ljudi, a verujem da je zabavno, posebno ljubiteljima P&C-a.
:: Igramo se cega? Bezimo odakle i zbog cega, ti si ovo probao :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
:: Igra 1 :: :: Vremenski limit: 40 go :: :: Lokacija: Srbij :: :: Cilj: Pobeci sto pre iz zemlj :: :: Cena: 0 din ( nekome zivot :: :: Igra 2 :: :: Vremenski limit: 35 go :: :: Lokacija: Srbij :: :: Cilj: Naci posa :: :: Cena: 0 din ( nekome zivot :: :: U slucaju neuspesno ispunjenog cilja, ostaje samo Igra 1 :: :: Itd ima jos par misija al me mrzi da kucam...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.