Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
U vezi multiple archives kada kupimo nesto sa neta
STRANA 1 OD 1
duqp U vezi multiple archives kada kupimo nesto sa neta 23.10.2014. 18:21 T59354

status: user
broj poruka: 3466

cao ljudi, ovako da resim konacno u glavi ovo sranje. Ok je kad skinem film ili seriju ili cak neki program pa je ono vise rar i sve moze lepo to sa 7z ali nalete mi nekad stvari da jbno ne moze da se raspakuje znaci uradi mi sve pojedinacan folder za svaku arhivu i onda unutra nesto .diz i nfo i .001 i u sledecem .002 i sta? ja sve potrpam u jedan i ne vredi ni da pokrenem ni da raspakujem ma mogu samo da gledam u to.
Jel to mozda neka fora mora novi win rar valjda od verzije 5 ili sta?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lord3 ... 23.10.2014. 18:26 #568511

broj poruka: 8
Ti fajlovi idu uz arhive ali nisu delovi arhive tj. nisu arhiva. Koje jos fajlove imas?
http://pcsupport.about.com/od/fileextensions/f/dizfile.htm

gilopile ... 23.10.2014. 18:33 #568512

broj poruka: 9459
Ja bre. Novoji RAR od 5.xx i obelezis sve fajlove od .001-.0xx i extract file ili isto to probas sa 7zip. Jedan od ta dva mora da ih ekstraktuje...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

duqp ooo Lordee :) 23.10.2014. 18:35 #568513

Znam da u normalnim slucajevima idu uz arhivu (rekao sam kad je film ili nesto pa samo nadjem .rar i njega extract i caoi) a ovde su ovako .001 pa do .007 i jedan .nfo i jedan .diz
Toliko kontam da je ovo neka opasna zajebancija glupava
imam i 7z i winrar 5.2 i nista
jedino da probam sa hj split pa da uradim join

lord3 Re: ooo Lordee :) 23.10.2014. 18:39 #568514

nfo otvori preko notepada pa vidi sta pise, mozda ima upustvo. Pokusaj .diz da otvoris. Jedan fajl mora da se otvori pa onda extractujes.

::
:: Znam da u normalnim slucajevima idu uz arhivu (rekao sam kad je film ili nesto pa samo nadjem .rar i njega extract i caoi) a ovde su ovako .001 pa do .007 i jedan .nfo i jedan .di
:: Toliko kontam da je ovo neka opasna zajebancija glupav
:: imam i 7z i winrar 5.2 i nist
:: jedino da probam sa hj split pa da uradim joi
duqp ... 23.10.2014. 18:39 #568515

MA NE VREDI ! u tom preimenovanom dobijem 2 od 4 foldera koja treba da budu u kompletu. Sramota sto su zakomplikovali ovako.

duqp dobro je sto imas autentican nick 23.10.2014. 18:53 #568517

pa ce admini s obzirom da znaju ko si da te preventivno banuju svaki put kad te primete :)

lord3 Re: ... 23.10.2014. 18:54 #568518

E si probao .nfo da otvoris preko notepada?

:: MA NE VREDI ! u tom preimenovanom dobijem 2 od 4 foldera koja treba da budu u kompletu. Sramota sto su zakomplikovali ovako
lord3 Re: dobro je sto imas autentican nick 23.10.2014. 18:57 #568519

Mrzi me da se lazno predstavljam, a uvek mogu novi da napravim i sve dok ne spamujem nece me banovati. Bio sam kod doktora i kaze da nisam bolestan a lekove mi je odavno skinuo nego da uvek biram laksi nacin tj. liniju manjeg otpora i da previse trolujem i kaze da je karakteristicno da se tako ponasam dok sam adolescent, da je to normalno i kaze da nisam psihicki bolesnik

:: pa ce admini s obzirom da znaju ko si da te preventivno banuju svaki put kad te primete :
duqp otvorim ja nfo 23.10.2014. 19:16 #568532

sa damn nfo vjuerom ali penis batice prijatelju sta da radim sa nfo? da citam changelog ili da citam kako treba winrar 5 barem koji je govno i ne radi jbg

lord3 Re: otvorim ja nfo 23.10.2014. 19:30 #568538

Probaj sve da stavis .rar i da ektraktujes sve zajedno.
:: sa damn nfo vjuerom ali penis batice prijatelju sta da radim sa nfo? da citam changelog ili da citam kako treba winrar 5 barem koji je govno i ne radi jb
duqp ne moze da se stavi sve .rar 23.10.2014. 19:32 #568540

jer je fajl abcdfg.01 pa 02 i tako do 7 ma serem se u ekstraktovanje ne vredi

Daum ... 24.10.2014. 00:23 #568588

broj poruka: 12795
Selektuješ sve arhive, desni klik, extract here. Dobićeš onda sve rarove raspakovane dodatno u taj root.

Znači verovatno imaš ovako u startu:

Release.01
Release.02
Release.03

A kad otvoriš Release.01 sa winrarom unutra je recimo release.rar, pa u sledećem je release.01.rar.

Mučio sam i ja tu muku kao ti dok mi nije sinulo u jednom momentu da probam ovako...
miccosmo vise varijanti moz da bude 24.10.2014. 01:39 #568594

broj poruka: 83
total commander - selektujes fajlove pa file/combine files (obicno pored delova .001, .002 itd ima jos jedan sitan fajl amda neki put i nema - to mu je za proveru fajal dal je sve kako treba kad ga iskobinuje)

2. neko spomenu cini mise - pored tih fajlova .000 itd moze da ima zip, rar ili slicnu datoteku koji treba da otpakujes

miccosmo

duqp ja uradio na najgori moguci nacin 24.10.2014. 01:56 #568595

uzeo i rucno na sve dodao .rar i onda oznacio sve i extract i eto radi :)

a glupo je uradjeno stvarno, znam kako je po filmovima kad dovucem jbg ima jedan .rar i njega desni klik i cao zdravo.

Hvala vam

miccosmo :) 24.10.2014. 03:21 #568599

broj poruka: 83
ili ono kad upakuju rarove u rarove u zipve a unutra 000 - nista gore.

sad se setih neke od tih 000 total commander hoce na dvoklik da odmah otpakuje... ne znam sta bi radio bez tc-a, dzabe interfejsi, sminke, prozirno, u plocicama... bar sto se mene tice ne prevazidjen za file menadzment iako se sustinski nije menjao od pocetka (osim dodataka da otvara previe za slike, video, native podrska za rahive i slicno.

nije bitno kako si se snaso bitno da radi za sve pare
miccosmo

duqp ja sam taj tc 24.10.2014. 04:05 #568600

probao kao klinac sa 10ak god :) a u poslednjih par godina kad mi treba komander nekako mi se speedcommander bas lepo pokazao, ali aj isprobacu malo i tc da vidim sta to ima u njemu :)
moj majstor za telefone bez njega ne moze da funkcionise :)

gilopile ... 24.10.2014. 12:02 #568621

broj poruka: 9459
Namerno tako raruju da se sto teze moze videti sadrzaj zbog piraterije, vamo tamo...Na nekim serverima se odmah brise ako je u RAR-u neki krak, piratska igra...Ovako otezavaju i dobijaju na vremenu dok ne provale sadrzaj...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs