zarazili, vindouza, apdejt, Timu peščanog crva. Sta ti je Srbistan, ou, jeaaaah !!!!! ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
:: tako nešto ne postoji :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V :: :: ::
`Posto su koristili kodove poreklom iz filma DINA`, hehehehehehhe....jeli, koja budala je pisala ovaj clanak? Video nesto na fejsu pa odmah mislio da je istina, jel`?
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
E novinari, sram vas bilo! Iako znam da djaba pricam, vi ne znate sta je sramota... A vasi cenzori jos manje. Pratim vec duze vreme ovo vase kasapljenje jezika i ne mogu da se nacudim... Menjate reci koje postoje u nasem jeziku, amerikanizirate nam kulturu, unistavate sve sto valja kod nas... Sramota... Koliko vas placaju za to?! Zato cenim Hrvate: oni se makar brinu o svom jeziku, a vi nas unistavate namerno... Sramota. `Pomocu baga u vindouzu`... Koja budala je ovo napisala?!
GALEB BIJELI 15. oktobar 2014. 12:48 #3133862
GRUNF- poštovani. moramo malo birati izraze kada pišemo u javnom prostoru! Inače- primjećujem da se novinari terminološki približavaju nama- Hrvatima, i ne trebate ih zato napadati. I vi ćete biti dio EU,a sa nama,komšijama i Slovencima lakše komunicirati i uklopiti se u EU. Mislim da je to sugerirano novinarima iz vrha vlasti.Nadajući se da mi nećete zamjeriti na maloj kritici, POZDRAV!
p.s.
VRH, ni sam ga ne bih bolje srocio !!!!!!!!!!! ___________________________________________ I love AMD, My Blood runs red and true Don`t Care for Intel products, I don`t look good in Blue Look inside my case the colors Red and Black Don`t want my PC Green, Cuz man that shit is whack
A jednom su Rusi ćerali Mig 29 unazad, bar 3 kilometra. Divim im se do imbecilnosti. U NATO koriste Windows, dok Rusi koriste bagove? Glupi Ameri! I da, živela nezavisna Ukrajina!!!
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.