Sklopio neki komp amd 790 chipset,athlon 5000+nvidia gt 620 4 gb rama kolegi kojem treba samo za net fb,yt....
Problem je u tome da kad se pusti YT komp se restartuje bez BSOD,znaci pustim spot pljas restart. Probano na win 7,8.1 nove instalacije,za xp sam zagubio disk
Kad uninstaliram flashplayer i kada YT pusta nvidia 3d vision sve radi normalno ali na drugim sajtovima kao pcb smara da fali flash plugin
Popih par piva pa ne znam da li sam dobro objasnio,znaci treba mi program kao flashplayer a da nije,a da ne smara alow ovo alow ono
Nije Misko na drugoj plojki sve radi ok,nemoguce da je neispravna ploca a sve radi sem YT,znaci spicim mu one stres testove po 3 sata igram bf3,4 kad pustim yt restart
Ironija je sto liku komp samo i za YT treba i jebe*i FB
:: :: :: A sto ti ne bi istestirao stabilnost procesora i grafike :: Meni mirise da je jedno od ta dva.
mislim da je graficka/drajver u pitanju isti sam problem imao sa r9 290, BSOD po 3-4 puta dnevno
:: Nije Misko na drugoj plojki sve radi ok,nemoguce da je neispravna ploca a sve radi sem YT,znaci spicim mu one stres testove po 3 sata igram bf3,4 kad pustim yt restar :: :: Ironija je sto liku komp samo i za YT treba i jebe*i F :: :: :: :: :: :: :: :: A sto ti ne bi istestirao stabilnost procesora i grafike :: :: Meni mirise da je jedno od ta dva.
:: Instaliraj addon za Firefox - Youtube HTML5 video :: Zaobicice Flash, jer ce dodavati stavku na kraju videa, tj. url linka :: :: Inace, da li ti crashuje na drugim sajtovima sa flash videom ili samo na YT :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.