Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Download managers problem
STRANA 1 OD 1
Equinoxe Download managers problem 06.10.2007. 01:06 T5893

status: user
broj poruka: 12057

Imam premium account na rapidu u stavvio sam gomilu fajlova na queue (listu čekanja). Ostavim ih tako on skida 3 po 3 i ne moram da mislim.

Međutim zašto se sa nekim (random) fajlovima desi da ih manager prepozna kao htm fajlove od 5.7 KB i tako ih i skine ? Taman mislim da je sve skinuto, pogledam na listu a ono od 10-tak fajlova 3-4 htm od 5,7 KB.

Jel imao neko ovakav problem ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe ... 06.10.2007. 01:11 #29492

Ja lično sumnjam u broj spanova na koji flashget ili IDA dele fajlove, ili je možda puno da skidam 3 fajla od jednom. Više ni sam ne znam.

Konekcija je ADSL 1024/128.

Ruff Re: Download managers problem 06.10.2007. 04:41 #29495

broj poruka: 829

::
:: Imam premium account na rapidu u stavvio sam gomilu fajlova na queue (listu čekanja). Ostavim ih tako on skida 3 po 3 i ne moram da mislim
:: Međutim zašto se sa nekim (random) fajlovima desi da ih manager prepozna kao htm fajlove od 5.7 KB i tako ih i skine ? Taman mislim da je sve skinuto, pogledam na listu a ono od 10-tak fajlova 3-4 htm od 5,7 KB.
:: Jel imao neko ovakav problem

a ja sam mislio da ja pogresno radim kad idem copy- paste u flashget, pa mi kao sacuva stranu umesto fajla... nisi sam!:-)
rasha44 Re: 06.10.2007. 06:04 #29496

broj poruka: 1492
Ti fajlovi su obrisani sa Rapida zato sto dugo nisu korisceni linkovi ili se neko bunio, pa su sklonili fajl.
To se i meni desilo, pa sam ubacio taj link direktno na Rapidshare site i prijavio mi je ovo sto sam ti gore napisao.

Rasha
Equinoxe Re: rasha44 06.10.2007. 13:01 #29508

To nije kod mene slucaj, jer kad posle probam da skinem neke od tih fajlova samostalno, skinu se bez problema.

U queue listi, kad program samo proveri da li se fajl nalazi na linku koji mu je preko fleahdet-a dao firefox, sve je u redu, kaže sve OK to je primer.part1.rar i veli je 45 MB. Ali kad on dode na vreme da se skine, Fajl je htm, da li hoceš da ga tako skineš Ma važi.

rasha44 Re: Re: rasha44 06.10.2007. 13:22 #29510

:: To nije kod mene slucaj, jer kad posle probam da skinem neke od tih fajlova samostalno, skinu se bez problema
:: U queue listi, kad program samo proveri da li se fajl nalazi na linku koji mu je preko fleahdet-a dao firefox, sve je u redu, kaže sve OK to je primer.part1.rar i veli je 45 MB. Ali kad on dode na vreme da se skine, Fajl je htm, da li hoceš da ga tako skineš Ma važi
Mozda je problem u ucitavanju `kolacica`. Kad odes direktno na stranicu, on odmah kad se logujes ucita cookie. Posto se ovi fajlovi koje pominjes skidaju kasnije, moze da se desi da u tom trenutku ne uspe da identifikuje cookie i onda nece da skine fajl, vec ti skine stranicu na kojoj je link za taj fajl.
Equinoxe Re: Re: Re: rasha44 06.10.2007. 13:59 #29516

Vrlo moguće da je to problem. Ali to je onda bug u firefox-u, ja tu ništa ne mogu.

rasha44 Re: jos jednom 06.10.2007. 14:22 #29522

Probaj Orbit Downloader - https://www.orbitdownloader.com i loguj se na Rapidu i sa IE, da ti i tu ucita cookie. I u Orbitu imas opciju da ubacis rapid link `Preferences\Site Manager`, svoj login i pass i da programiras kad ce da ti skida fajlove. Meni sasvim lepo funkcionise.
rasha

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs