Ljudi pre mesec dana mi se pojavio problem sa flash polisom. Pokusavam da ulazim na razne pricaonice i chat,svaki put mi se izbaci `problem sa flash polisom,probajte drugi pretrazivac` to sam i uradio i sve te poruke su iste. Instalnirao sam najnoviju verziju Flash player i bez uspeha. Ako neko zna o cemu je rec i kako da resim ovaj problem nek mi pomogne. Hvala unapred.
Da se ne bi zezao sa raznim antibot, antispyware, antipm, i ostalim kerefekama, skenjaj sistem, uradi nov, i instaliraj normalan antivirus, jer da si ga vec imao, do ovog problema ne bi doslo. Pozdrav
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Radi mi youtube,rec je o pricaonici krstarice...na drugom kompjuteru na poslu mogu da udjem u pricaonicu bez problema ali kuci ne mogu da ulazim...stalno mi izbaci poruka da imam problem sa flasdh polisom.
Pronadji neku stariju verziju, POTPUNO deinstalisi postojecu...
28.08.2014. 23:31
status: user broj poruka: 10998
restartuj i pokusaj da instalises bajatu (ima ih u vidu zasebnog install package-a, za offline instalaciju)... Takodje, instalisi i shockwave player...http://goo.gl/XFlg
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.