Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
downloader
STRANA 1 OD 1
gman downloader 04.10.2007. 20:35 T5872

status: user
broj poruka: 1111
a zanima me koji
koristio sam ranije dap
operin skidac mi je nekako ne siguran (par puta mi je za*ebao skidanje, i to, naravno, na samom kraju skidanja), pa bih ponovo poceo da koristim neki nezavisni
a sve ovo zbog pere, koji je ipak otisao u policiju, ali ne samoinicijativno, vec na inicijativu plavih nam dragih drugara
zeza, nego uzimam adsl, pa da nemam vise problema sa neuspesnim skidanjem
fala unapred i poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman sto mi niko ne odgovara 04.10.2007. 22:42 #29359

broj poruka: 1111
stice adsl (da, da stice, kolikosu telekomovci brzi bice do nove godine) a ja necu znati da li da kositim dap, flashget ili nesto trece

psyman a zasto 04.10.2007. 23:09 #29362

broj poruka: 1046

da ne koristish flashget on je po meni sto sam do sada probao naj a probao sam ih dosta,a sto sa tice dap-a nisam ga koristio dugo zato sto se ne voli sa kaspersky-im av-om koji koristim vec duze vreme.
psyman a zasto 04.10.2007. 23:09 #29363

da ne koristish flashget on je po meni sto sam do sada probao naj a probao sam ih dosta,a sto sa tice dap-a nisam ga koristio dugo zato sto se ne voli sa kaspersky-im av-om koji koristim vec duze vreme.
krkub sta bre? 04.10.2007. 23:12 #29364

broj poruka: 1018

pa nova godina je tu - ni cela 3 meseca...

ceo IT zivot koristim flashget - nikad me nije zezao, nikad mi nije trebalo da me zeza

krkub plus 04.10.2007. 23:15 #29365

broj poruka: 1018

add-onche za mocilu (flash got), i da vidis sta je radost evrope & raspevano prolece

(kad prodje nova godina)

psyman a zasto 04.10.2007. 23:17 #29366

Ruff Re: sto mi niko ne odgovara 05.10.2007. 00:52 #29390

broj poruka: 829
DAP iznad verzije mislim 7.5 ne koristi nikako, ima glupavi bag nikad ne zavrsi download veliki fajlova... provereno na fajlu od 1.5gb...

imas extenziju za firefox downThemAll! aka dTA! koji je sasvim ok, ali se gasi sa firefoxom...

od klasicnih imas orbit, flashget i free download manager.

orbit: bez bagova, osim sto u poslednjem preostalom minutu downloada on oteeeegne tako da to potraje jos malkice(nekih 30ak sekundi ~ minut)

flashget: blagosiljam njegovu opciju `restore` kada se nesto zabagovao, mada sam sklon ideji da je pre u pitanju neka greska u xp-u nego da je to do njega... osim tog izleta, radi super.

FDM: sasvim ok, ali se (provereno) ne slaze sa rapidshare-om.

znaci instaliras sve predlozene, osim dap-a svi su za dz, tako da ti to nece biti problem, i onda polako vidis koji ti je najbolji i koji ti najvise odgovara...:-)

poz!

Nikolas

:: stice adsl (da, da stice, kolikosu telekomovci brzi bice do nove godine) a ja necu znati da li da kositim dap, flashget ili nesto trec
::
psyman ladno sam 05.10.2007. 01:09 #29393

ostavio tri ista odgovora.glupi vatreni lisac je kriv za sve.
Ruff Re: ladno sam 05.10.2007. 10:32 #29424

broj poruka: 829
nije lisac nista kriv, nego kombinacija back+reload, ili samo reload...:-)
desava se svima!
Nikolas

:: ostavio tri ista odgovora.glupi vatreni lisac je kriv za sve.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs