...poneka pitanja me bas iznenadjuju. Razumem da neko nezna, ali dajmo barem najelementarnijeg soft i hard znanja. Na ovakva pitanja mozes i sam da das odgovor tako sto ces da probas opciju iz tvog pitanja. a sta ti ja znam...
:: ...poneka pitanja me bas iznenadjuju. Razumem da neko nezna, ali dajmo barem najelementarnijeg soft i hard znanja. Na ovakva pitanja mozes i sam da das odgovor tako sto ces da probas opciju iz tvog pitanja. :: a sta ti ja znam.. :: ::
Treba poštom da nam pošalješ kreditnu karticu, a na mail usn i pwl - id numero. Ostalo ćemo se već snaći i sami. Za decu Zvečanske, air-conditioneri za zvečkinu administraciju i rukovodstvo now!!! A može li da se kamenom razbije šoferšajbna policijske marice pune ljutih pajkana? Ãuo sam da je armirano, i da ne može?
ej, kad smo vec kod ozbiljnih stvari, da li neko ima neku dokumentaciju od windows mobile 6 vezanu za registar? treba mi sve o tweakovanju radio-a. nece telefon radi dobro sa mobtelenorom. znam da ima neki djavo u hklm\drivers\bulitin\RIL ali ljudi pisu mnogo gluposti. telefon sa 063 sisa bateriju za 2 dana, sa 064 gura 5. ili mi je bolje da se prosetam i zamenim bazne stanice po mom kraju?
to je manje vise ok, ali ti je usko grlo tastatura
:: :: :: :: `neznam` zasto? :: :: moja konfiguracija j :: intel WSAD na 10TH :: grafa N Vidija-Hilti 880.00 :: ram 50 PMb, i jos 3 na zidu - sa vernim reprodukcijam :: napajanje TE kostola :: :: pomagajte HITNO!!!! :: ::
: : : :: `neznam` zasto : :: moja konfiguracija :: intel WSAD na 10T :: grafa N Vidija-Hilti 880.0 :: ram 50 PMb, i jos 3 na zidu - sa vernim reprodukcija :: napajanje TE kostol : :: pomagajte HITNO!!! axaxaxaxax ma jok nije tastatura usko grlo, vec napajanje. Ovo Kostolac napajanje se pokazalo lose na vise konfi. Probaj napajanje Nikola Tesla 1 kida a i tiho je.
A sto se tih pocrkalih ribica tice brajko moraces da menjas komp a sta ti ja znam...
Stvarno je truba da se ovakva pitanja ponavljaju, što kolega ne pogledaš malo po forumu, pa stvarno, ali ajde, opet: za ribice, najbolje je da se prospe hrana ispred monitora (mora pod 90 stepeni da se prosipa, jer ako se prosipa horizontalno, onda hrana uopšte neće da pada, samo gluvari levo-desno!), onda će one preživele ribice same da izađu, a ti brzo pritrči i baci monitor kroz windows, i tako će ti ostati samo preživele ribice. Prosto, el`, treba se samo setiti u trenutku nadahnuća. Mislim, ima i neka tečnost za bakterije i druga za plesni i ostale pečurke, ali, pošto su već zacrkle, onda ništa. A, kad si brate zadnji puta čistio filter? A da nije začepljena crevka do filtera? Da nisi pustio vetrove u akvarijum umesto raspršivača? Nabadao si masnim prstima po monitoru? Mora da je to.
O napajanjima, stvarno niko nije već dugo načinjao tu temu,... pa, pravi problem nije u Kostolcu, već, u ulju koje sipaju u trafostanice, kažu da nije SAE40 već SAE15-30 i da na brzinama od 3 i više Ghz procesor i kuler prosto zaribaju. Posebno C2D, padne mu kompresija skroz i teško se pali na potez. U takvim slučajevima, pomoć potražiti putem gmaz-eila. Kome smo mi pomogli, ni ..... mu neće teško pasti. Voleo bih da ste deca mojih neprijatelja a ne.... Sad mu nije ništa.... e, ala ga je opravio, svaka mu čast! Veselaliforumatakomipravopisa!
nacrtao sam korektorom na monitoru veliku macku i sve ribice, cak i ona mrtva, iskocile su same napolje. sad samo ne znam gde mi je mis, uvek je bio tu pored tastature
:: :: pisko, sve je u redu.. :: :: nacrtao sam korektorom na monitoru veliku macku :: sve ribice, cak i ona mrtva, iskocile su same napolje :: sad samo ne znam gde mi je mis, uvek je bio tu pored tastatur :: Ex de je, pojla macka kupi bezrepog misa, citao sam da macke ne prepoznaju isti(jer im je po difoltu stavljeno da se hvataju za kabel) tako da je bezbedan. :: p.s. izgleda da mi je kuciste u teranju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.