Da li se nekome ko koristi operu ili chrome ( poslednju verziju) desava da pri otvaranju novih stranica zazece HDD-a bude bas visoko. I do 10 MB/s i da traje recimo 10ak sekundi. Nervira me zato sto kada hocu da otvorim novi tab ili otvorim sam browser moram da sacekam da preore po hardu.
Inace - ovo mi se uopste ne desava sa Firefox-om, ali on je poceo da me zeza kada koristim grooveshark, tj sa vremena na vreme pesma hoce da stucne malo, a ovo se ne desava sa Operom i Hromiranim.
Inace - sistem svez i bez gamadi i vise nego dovoljno CPU snage i RAM-a.
Da li flash opet *ebava? Ili mi treba par browsera da normalno surfujem?
Opera 22.0.1471.70 kod mene se pokazala najstabilnija,flash nije bitna verzija sve radi ko podmazano na lapu.Jedino sto je uradjeno opera auto_updater blokiran u firewall-u.Probane i verzije posle 22 ali uvek neki problem.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.