:: Ma to je to :: Hvala covek :: :: Mislio sam da me veze za IP i automatski postavi hijeroglife umesto normalnog pisma.. :: :: Pokusao sam u opcijama, ali nece da primeni US.. :: :: Ma ko ga sisa...Bitno da ova verzija lepo radi :: :: Pozz :: :: @Gate, jbg, uninstalirah je...sa zadovoljstvom :D Hvala :: :: P.S. Mozda sam trebao da uklonim SRB i ostavim samo US u prozorcicu...jbg, iznervirah se pa nisam ni mogao da razmisljam.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Da, moguce je. Pretpostavljao sam da je do IP-a...bas cu da pogledam kada budem za kompom sta mi tu stoji.
Znam da neke aplikacije ne mozes `ukrotiti`, sve je dzaba ako je IP odavde...Ona fora sa reklamama na nasem jeziku...pa sam mislio da je i ovde taj slucaj, pa sam se iznervirao, jer ko ce da se snadje sa onim hijeroglifima, jbt.
Ps. Ti batalio Win? Vidim rasprodao si neke komponente :D Brate, ovo je mucenje, bes mi sve...
Imao sam Win7 + XP..ranije probah win8, pa mi se nije bas svideo, pa sad probao 8.1 i isto gowno. Ne znam koji od OS-a je gori...XP za sada jos najbolji od MS.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Uuuuu sjajno, pa dodaš DWORD64 ključ HCLM/SYSTEM/CCC/MATERINA/TRŠ, zameniš SYS u BAK, izloguješ se (ako uspeš), ubaciš DVD, rokneš repair i onda winload.exe radi kako treba :D
:: Vazi.. :: :: Vidi ovo :: :: http://i62.tinypic.com/282gyf5.jp :: :: Install Locate32 i sada treba da jurim gde je update database...retard izbacio help file : :: :: Sreca pa ovo govno koristim samo za andlinux/emu/server cccam i c linije...umesto DreamBox-a...na XP mi je pucao... :: :: Windows 145 cekamo.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Uspeo preko neprospavane noci da ga osposobim, ali sada kada sam ga restart, izbacio je da ne gasim racunar dok ne zavrsi update. Trajalo citavih pola sata uz par restarta i na kraju svinja izbacila kako ne moze da zavrsi update i da vraca promene, te je trajalo jos duze uz 5 restarta...
Razmisljam da ga ja rolliong back to Win XP :P Bar mogu da koristim racunar i neke aplikacije koje su mi potrebne dok ne napisu neki normalan OS.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.