imam problem od danas. nisam obracao paznju, ali sad vidim da nije bzvz. bilo koja adresa u browseru mi vraca:
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer`s network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
Probano u Firefox i Chrome.
Ono sto me cudi je sto pcberza radi. Konekcija je preko telenorovog usb modema. sumnjao sam na DNS, ali on je uvek dobijao auto adresu, tako da to nije cackano (a probano je i sa google dns-om). hosts fajl je cist.
na kompu postoji eset smart security, ali nista nije dirano sto se tice security dela. sistem je XP 32bit.
sad mi se dogodi umesto `connection was reset` da pise:
The connection was interrupted
The connection to mail.google.com was interrupted while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer`s network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
radi mi tpb. stavim malw. da se skida i poludim jer nece da krene.
onda prebacim usb na drugi prikljucak i sad mi radi sve. pojma nemam zasto je problem bio. za 10 sekundi se skinuo malwarebytes, pa cu ipak preskenirati za svaki slucaj.
da li moze da bude do signala, jer je bio prikljucen pozadi a sad je napred?
Mozda je bio zakacen na usb 3.0 pa mu to ne prija ili imas xp bez sp (sumnjam) pa je prob sa drajverima ili nesto deseto. U svakom slucaju istestiraj protok zadnjih usb-a da li su u rangu oznaka, ako tu bude problema onda probaj zadnje drajvere za plocu, update biosa i ostalu klasiku.
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.