Imao sam noćas testiranje preko neta. Test je radjen u flashu,pa me interesuje obzirom da sam se malkice pomagao guglom da li onaj koji me testira moze znati da sam ja gugla kontaktirao.
Hvala!
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
Ajde prvi da se javim pa da lupim:) Ne moze nikako da otkrije da li si otvarao google u svom browseru, ali moze kao u igri slagalica da proveri da li si prisutan na stranici sve vreme. I to je dovoljno da te prijave kao cheatera.
:: Ajde prvi da se javim pa da lupim:) :: Ne moze nikako da otkrije da li si otvarao google u svom browseru, ali moze kao u igri slagalica da proveri da li si prisutan na stranici sve vreme. I to je dovoljno da te prijave kao cheatera :: :: ::
Joj matori ne polazem kurs preko interneta obuku sam zavrsio 2009 i dobio sertifikat. Polagao sam poslodavcev test za novo pridosle,a imao sam problema sa strucnom terminologijom.
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: :: :: :: I ko ce posle da te smartra za nekog strucnjaka za neku oblast kad im pokazes da si zavrsio kurs preko interneta ??
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.