Da udruzim nekako adrese iz chrome, maxthon, opere i firefox-a
Bilo bi pozeljno neki offline, da ne moram da idem na account online tipa xmarks pa da se drndam. Ako ima neki ono import from opera, import from maxthon i da on to sve automatski radi. Bas imam puno i ne mogu da se drndam vise da koristim par browsera kada sam nasao odgovarajuci.
treba ti standardni format kao sto je `export to html`, u samom bookmark manageru npr. firefoxa. Posle odatle importuj gde ti treba.
Kako ce koji browser da tretira to importovanje je vec posebna prica. Moraces sam da vidis.
Znaci, treba ti standardni format exportovanja koji je kompatibilan sa svim browserima i gde ce import svi da rade na isti nacin. To bih ja googlovao...
Nema potrebe za zasebnim manager-om, svaki browser ima svoj manager, iz koga samo export-ujes kao .html, sto se posle import-uje u svaki browser, to je najbolja varijanta.
:: :: Da udruzim nekako adrese iz chrome, maxthon, opere i firefox- :: :: Bilo bi pozeljno neki offline, da ne moram da idem na account online tipa xmarks pa da se drndam. Ako ima neki ono import from opera, import from maxthon i da on to sve automatski radi. Bas imam puno i ne mogu da se drndam vise da koristim par browsera kada sam nasao odgovarajuci :: :: Ajde pomagajt ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.