Danas sam digao Win 7 starijim ljudima,a oni koriste samo Facebook i Skype, al zaboravili sifre, a e-mail im je ....@ hotmail.com, ovi posalju kod na hotmail.com.Pitanje, gde se nalazi ta poruka u Win 7.
:: Danas sam digao Win 7 starijim ljudima,a oni koriste samo Facebook i Skype, al zaboravili sifre, a e-mail im je ....@ hotmail.com, ovi posalju kod na hotmail.com.Pitanje, gde se nalazi ta poruka u Win 7. :: :: ::
Tu poruku neces naci u win7,nego kako ti kaze covek ukucaj u googlu hotmail,ulogujes se i procitas mail,ili skini windows live mail,konfigurisi i otvorice ti hotmail poruke.
skajp fb i generalno bilo sta kad se radi reset sifre ode se na hotmail.com ili gmail.com ili na sajt od email servisa na kom je adresa koju koristimo i u inbox folderu ili nekad bude u junk ali to je to
nemam predstavu gde u windowsu moze da bude poruka stvarno. primetio sam po sebi da sam prilicno izgubljen u poslednje vreme. Praticu bas temu da naucim nesto novo jbg
Ne nalazi se u Windows-u, vec u mailbox-u te e-mail adrese. Moraju da znaju e-mail nalog i lozinku za isti.
- Tu prica pocinje i zavrsava se!
Cak i da su imali neki Outlook ili sta vec pa da na neki nacin kopas po ost, pst i slicnim fajlovima, to je otislo sa starim sistemom (rece da si digao Win7 pa kapiram da je stari sada nepostojieci).
Izgleda da oni traze kodove/aktivacione mejlove za promenu sifre koji su upuceni na hotmail...ako su zaboravili sifru za mail onda mogu da se slikaju...ili da naprave nove naloge...
:: Izgleda da oni traze kodove/aktivacione mejlove za promenu sifre koji su upuceni na hotmail...ako su zaboravili sifru za mail onda mogu da se slikaju...ili da naprave nove naloge.. :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Tako je,zaboravili su i sifru za e- mail,a na primer Facebook posalje verifikacioni kod, na taj ...@hotmail.com.Tako da cu sutra da im za sve pravim nove naloge.Pozdrav.
:: Tako sam i ja shvatio :: :: :: Izgleda da oni traze kodove/aktivacione mejlove za promenu sifre koji su upuceni na hotmail...ako su zaboravili sifru za mail onda mogu da se slikaju...ili da naprave nove naloge.. :: :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: :: :: ::
povezi im neki broj telefona sa mejlom i fejsom da imaju za rezervu ako se desi opet nesto ili stavi svoj mejl kao alternativni da mozes da uradis reset.
ako zaborave mobilni u parku neka izvade duplikat kartice tj broja i nema frke :)
Ne verujem da ne znas da procitas mail sa hotmaila...
09.05.2014. 07:35
status: user broj poruka: 9422
Otvoris internet browser (Internet explorer, Firefox, Chrome ili Opera) U polju za adresu otkucaj login.live.com U polju e-mail adresa otkucaj kompletnu email adresu @hotmail.com U polju sifra otkucaj sifru Klikni na dugme `Prijavi se` To je to. Nadji mailove i procitaj kodove. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
E pa stari ljudi, bicemo i mi stari.Oni imaju jedan HDD,C je bio od 450 Gb,koristili su samo Facebook i Skype i nekoliko Gb slika.Danas pre veceri idem kod njih i nosim Handy Recovery, i tri CD specijalni za otkrivanje svih Pasfforda i sifri.Ako uspem da pronadjem stare pasfforde ,onda je problem resen, a ako ne pronadjem onda cu probati da vratim Operu i Skype, ako uspem onda im pravim backup sa Akronis .A ako nista ne uspe onda im pravim nove naloge i opet im namestim backup sa Akronis True Image.Inace racunar je stigao iz Francuske i ja sam im pre godinu dana digao Win 7, a deca su dosla iz Franuske pa su im namestili FaceBook i skype I ubrzo posle toga je stala da radi kamera i sporo je radio.Ubacio sam Spybot i Anti Malware i posle, posto su pronasli stotinak gamadi Win 7 je bio stano zamrznut.Vecina gamadi je bila u memoriji.Pitao sam ih dali da im dignem nov Win i dali imaju zapisano sifre i ostalo.Moguce je da problem u tastaturi (deca su koristili tastaturu na francuskom) a baba je zapisivala.Pa se sada pojavila greska. :: jel reseno trik pitanje :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.