Imam paypal već 5 godina i do sad se nisam susreo sa ovim problemom jer nisam ni imao mogućnosti :) Naime, drug me zamolio da mu naručim nešto u vrednosti od 220€ ili oko 300$ ja to nikako ne uspevam da platim već ceo dan, oko podne sam uplatio pare na račun, do sad bi trebalo da su legle na računu ima 235€ trebalo bi da ima sasvim dovoljno za kupovinu, ali evo već 7 sati je prošlo od uplate i ja ne mogu da platim
mozda ti iz $ u E uzima konverzija koji evro vise, i fali ti za onih 6-7% preko radi osiguranja transakcije... ako bi uplatio jos 5 eura, trebalo bi da prodje... ali bih ja pre isao na jos 10e, sto je sigurnije XD
Nekaada je vise od toga. Prilikom takvih kupovina najbolje je da se ima oko 50e vise za cene do 1000e. Zavisi gde kupujes, mozda skidaju i za shipping, ko zna koliko je.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.