Nemam zaista vise zivaca verujte mi! Ovo neopisivo sr@nje od softvera obican bloatware jednostavno ne funkcionise nikako.
Zakucava konstantno, puca, apsolutno nije moguce uspostaviti vezu a da se cesto ne zaledi tako da ga je nemoguce iskljuciti cak ni iz procesa vec moram da idem na restart sistema!
Ima li Zaboga neka stabilna verzija? Nemam vise strpljenja da non stop restartujem kompjuter!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
ja koristim 6.14.0.104 (desktop) i radi mi ok, nema da crashuje i slicno, mada nikad se ne zna. Evo drugar je imao skoro problem jer nije hteo da se pokrene zbog onih gluposti c++ .dll fajla(ili net framework nisam siguran) pa sam mu posalo svoj .dll i onda je proradio -.- tako da nemam pojma, od kad ga Microshit uzeo skroz ga s*ebo....
Win 8.1 Pro x64 (update1) radi za sve pare, Skype takođe, pre toga na Win7 Pro x64 SP1 Skype dole pomenuti bez problema, generalno nikad problema sa Skype-om - skini Viber za Win i uživaj.
:: Na Sedmici sam, vratio sam se. Prava ljubav zaborava nema : :: :: @Gare :: Evo sad skidam tu verziju :: Veruj mi da sam poceo da sedim koliko me iritira a imam ceste i vazne pozive :: :: Pise i za ovaj da je los :: :: http://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/6-14-0-104-issues-on-win7-64/td-p/298993 :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud :: ::
Ne znam Sky, ali za divno cudo, jedina aplikacija sa kojom nisam imao nikada problema na win-u. Za android je vec druga prica....
Viber je ok za win, ali meni se desi da bzvz, bez obzira da li mi neko pise, salje sliku i sl. odjednom zakuca proc na 100% i tako sve dok ga ne ubijem u procesu. Od skoro je pocelo to da me smara. Ne vidim gde mogu da procitam koja je verzija, ali sam je skinuo pre 15-ak dana sa zvanicnog sajta.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kao što rekoše kolege iznad mene, sve radi savršeno na win8 x64 otkad sam podigao sistem pre skoro 2 god.Sestra mi ima win7 x64, takođe os star par godina i nikad mi se nije požalila na skype.
reinstaliraj sedmicu...a možda samo imaš lošu instalaciju skajpa...od kada sam podigao sedmicu, a to je bilo 25.1.2011 pa do danas sam redovno ažurirao skajp kada su tražili od mene i nikada ni jedan problem sa njim nisam imao... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
Ima, onaj za Mac :-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Nemam zaista vise zivaca verujte mi! Ovo neopisivo sr@nje od softvera obican bloatware jednostavno ne funkcionise nikako :: :: Zakucava konstantno, puca, apsolutno nije moguce uspostaviti vezu a da se cesto ne zaledi tako da ga je nemoguce iskljuciti cak ni iz procesa vec moram da idem na restart sistema :: :: Ima li Zaboga neka stabilna verzija? Nemam vise strpljenja da non stop restartujem kompjuter :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
meni je skajp uvek besprekorno radio, u svim verzijama i na svim platformama.
Ono sto mi nedostaje, sto su skinuli, a uzasno me NERVIRA, jeste slajder kojim sam mogao u samom prozoru gde mi je sagovornik da smanjim ili pojacam ton. Zna li neko koja je poslednja verzija programa gde je taj slajder postojao jos uvek ? Ima mnogo verzija, mrzi me da proveravam, pa rekoh mozda neko zna, ili su ga iritirale slicne stvari...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
:: Platforma je problem!!! Intel i Nvidia ne dajuu dobre rezultate sa skajpom...: :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: ::
Smešan sa ili bez namere, ja sa amd+intel konfiguracijom nemam problema, A skaj ima :-P support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: pa ti si smesan.. : :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 C :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: :: :: Platforma je problem!!! Intel i Nvidia ne dajuu dobre rezultate sa skajpom...: :: :: support normalit :: :: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: ::
Tebe nesto zeza do sistema,nemoguce ni jedan Skype da ti ne radi.Ova najnovija verzija 6.14.0.104 radi bez problema i na 7-ci(kod mene na lapu) i na 8-ci.Ni jedan jedini problem.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
smrducka tu nesto, meni radi na lapu, desktopu i dva androida sve normalno, da nema neki konflikt sa kamerom ili zvucnom, twho knows? win 7 64bit, android 4.1.2 i 4.4.2
Radi za sve pare (to jest, za ``dz``), k`o prvog dana (he, he!), kako
20.04.2014. 00:42
status: user broj poruka: 10998
na kompetu tako i na fonetu... Nego, nesto se Bilijeva banda uzvrtela ovih dana, jedu gowna, traze verifikaciju podataka korisnickih naloga na hotmejlu - navodno, menjaju nesto u procesu logovanaja trt-mtr, a verovatno pokusavaju da jos vise ugroze nasu ``privatnost`` itd., pa je mozda do toga...
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.