Ja sam namestio tako da mi bleji drop dugme iznad tray-a i napravio sam pravila za jpg i mp3 i tako neke sitne fajlove koje skupljam u download folder a posle razvrstavam, ovako je mnogo jednostavnije.
...hocu da kazem, drop it, dropbox i slicne ``ubaci i automatski salji`` kerefeke su poznate vec godinama, k`o Rolling Stones... U Androidu, takodje godinama prisutno - ja sam sinhronizovao moga mobilmeza sa kompom, pa gde god odem, skidam sa steka sve sto hocu.
Nisam ja nista pomesao, Gilence, nego ti nisi razabrao - pominjao
14.04.2014. 02:39
status: user broj poruka: 10998
sam te razne `ubaci i automatski posalji tu i tu` programe. Ovaj dropbox svrstava i pride salje online, pa ne samo da imas sve svrstano kako si odredio, nego je jos i sinhronizovano na liniji PC/mobile/online service...
Tortorontulka, ja sam mislio da dropbox radi iskljucivo upload na net server...Tako da ni to onda nije lose.
Ovaj sto je predlozio @duqp je skroz ok. Jednostavan, a pri instalaciji cak nema ni reklama ni Bing-ova...prava je retkost danas da mozes nesto zmurecki instalirati i zato mu dajem jos jedan + :) Programce leti u moj `programs` folder - usvajam ga.
Pozdrav!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.