Na predlog iz prosle teme uzeo sam malo da se poigram sa IE i ovako je ok, lepo radi sve, primeti se razlika ali sam naisao na 2 problema, meni mnogo iritirajuca jer mnogo vremena provodim tako.
Igram na fb ninja kingdom i ako u toku ucitavanja predjem na drugi tab i vratim se, tab sa igrom zabode i mora back pa ponovo i onda bez napustanja. Drugi problem je sto dobijam random login prozor na fb znaci budem ulogovan sve u redu i bum kao da sam se logout i probao da uradim nesto pa dobijem ono obavestenje. Sumnjao sam da nije neko nabavio sifru pa me drnda ali nista sifra moja radi, nije promenjena, u evidenciji loged devices vidim sve moje tj telefon tablet i racunar i 3 brauzera approved.
Jel zna neko koja je fora ovde, mozda ima neko setovanje za koje ja stvarno ne znam.
edit evo uradio sam disable automatic cookie override u privacy advanced
valjda je to to. ostaje problem sa igrom I ucitavanjem
Ja npr. nemam problema sa fb i log out-ovanjem Mada doduse nisam imao nikakvih problema, igrice na FB ne igram tako da ce za to ipak morati neko drugi da ti pomogne :S
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.