nije vezano za prostituciju nego za jedan od rituala u igri ninja kingdom na koju sam se navukao kao plitkoumna budala
kada startujem igru iskoci prozor gde moram svaki put da kliknem 50x na dugme request i evo posle 6 dana pocinje da me smara to i plus moram na jos jednom mestu da kliknem za sad 8x jer u prvoj situaciji 1 klik je za 1 osobu a moze 50 zahteva za jedan start igre a u drugoj jedan klik salje 50 zahteva a imam 412 ljudi koji peglaju znaci 9 mi treba
koja je proceduda sad oko nekog macro programa, nisam to nikad radio? mozda ima neko ko se zanima sa tim za nesto slicno pa aj da mi pomogne :) hvala
Drug je igrao cookie clicker, dakle neki keks moras da stiskas stalno, sto vise sto brze. On je preko addona za FF zvanog Greasemonkey napravio skriptu za to i radio. Posto postoji baza tih skripti, mozda je neko vec napravio a ti samo prekucaj.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.