Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Sta ovo znaci?!
STRANA 1 OD 1
srdjanl Sta ovo znaci?! 25.03.2014. 16:08 T57181

status: user
broj poruka: 1513

pozz svima,jutros kad sam ustao za posao,proveravam mail,kad imam sta i da vidim,samo nisam 100% siguran da li je to ono sto ja mislim ili je stvarno neko pokusao da namesti nalog znajuci moj mail,da li je to to?

http://www.dodaj.rs/f/X/AT/4Vhl93mY/untitled.png
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alexi re: 25.03.2014. 16:53 #547027

broj poruka: 677
Da ali to ne znači da taj neko ima pristup tvom mailu već da je možda samo pokušao da registruje Twitter preko istog i tu stao jer ne može da se uloguje na mail. Svakako promeni šifru za mail ako već nisi i pokušaj preko tvog maila da ugasiš taj Twitter account.

I da, aktiviraj two-step verification za mail ako je moguće, čisto da sprečiš bilo kakve dalje komplikacije.

Wait in here small rune.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
duqp srdjane 25.03.2014. 16:56 #547028

broj poruka: 3466

zapraticu te na twitteru :D

srdjanl .... 25.03.2014. 17:11 #547033

alexi sifru sam pre pola sata promenio,uspeo sam preko tog povratnog mail-a twitera da ponistim moj mail.Ne znam sta je to `two-step verification`?! :)

duqp mani me se twitera,slabo posecujem i FB iako ga imam,samo mi jos twiter fali pa da budem kompletan :D
gilopile ... 25.03.2014. 17:12 #547035

broj poruka: 9459
Pa ako ga nije potvrdio ( sto znaci da ne zna pass ), onda je neko najverovatnije pogresio kod unosa e-maila i ukucao tvoj. Nsta cudno, jer ih ima milijardu. Dovoljno da pogresis jedno slovo, broj...i eto necijeg mail-a.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

alexi re: 25.03.2014. 17:17 #547036

broj poruka: 677
Two-step verification - kad se loguješ na mail sa nekog računara stiže ti kod putem SMS-a. Uloguješ se na poslu i kod kuće uz pomoć toga i neće ti više tražiti kodove ako ne podesiš drugačije ali će zato log sa bilo kog drugog računara tražiti kod iz SMS-a kome samo ti imaš pristupa.

Nisam samo siguran kod koga imaš mail pa proveri sam u podešavanjima mailbox-a, znam da google/yahoo to svakako imaju.

Wait in here small rune.

srdjanl .... 25.03.2014. 19:55 #547069

Hvala vam ! :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs