uninstaliraj mu igru, a pre toga obrisi mu sve likove pa na kraju i account :) pa mu kazi neki virus je upao u komp sve zivo je sjebano i fali, i moje i tvoje.
koji su bili u situaciji kao ti laki :) Mozda brat preteruje pa hoces da ga prevaspitas ali opet sve su to neka glupa resenja. Kupi bratu racunar pa igrajte uporedo, podelite net na ravne casti i nema frke :)
Ulozio je samo vreme nikakav trud tu ne treba, samo vreme, ja sam mu dao predlog, e sad ako to uradi nek racuna na ludnicu sa bratom i batine ako je stariji i jaci :)
Sednem recimo za vikend odigram betmena za 5-6 pa nek i bude 10 sati predjem i cao zdravo. A ovo je tako pravljeno da sve sto treba je vreme i vreme i vreme, retko ko je normalan pa igra te no life igre po sat dva dnevno, bice da je to i ovde slucaj sa njegovim bratom. Ja ne preferiram takve igre, ali wow i slicne su daleko od klasicnih normalnih rpg igara kao skyrim diJablo ili wicher i slicne.
za razlike izmedju wowa lola i nekih igara. steta je sto ljudi propadaju. ja pre neki dan u igraonici cupam za kosu klinca da se okrene da mu se javim a on ne reaguje udubio se u lol a osetio sam odvajanje koze od lobanje.
ja se navukao na ninja kingdom na fb prso sam skroz
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.