Pozdrav svima, interesuje me da li se i vama desava da kada rucno ukucate `mail.google.com` umesto inboksa dobijete glupu anketu...
jedno vreme mi je izlazila kad ukucam `youtube.com` i `images.google.com` medjutim sad je preslo na mail... ne mogu da provalim dal je anketa guglova ili od nekoga ko je izmedju... (provajder) u mom slucaju SBB... predpostavljam da je SBB i to je bas onako jadan nacin da se spamuje...
sistem sam instalirao pre 2 dana svez... a desavalo mi se i pre toga :S
... da i 2 razlicita komap na 2 razlicita mesta... doduse ja sam jedini korisnik oba sto je zajednicko i zajednicko im je da su oba nakacena na sbb internet
Kada sam otkucao to sto si ti otkucao i meni je izasla ta stranica, onda sam otkucao normalno GOOGLE i sve radi kako treba.
Proveri da li ti je potpuno ispravno slovo L na tastaturi (da ne moras malo jace da pritisnes ili pod odredjenim uglom ako je mehanicka tastatura), desava se veruj mi...
radi mi ok slovo L... verovatno sam jednom ukucao tako pogresno i firefox zapamtio... obicno kucam punu adresu i nekad koristim ono samo par slova pa prebacim strelicom na dole da sam popuni... i onda popuni to pogresno sto je zapamtio... :D
zato mi i ne izlazi svaki put :D
hvala... ja sam i url gledao ali jednostavno nisam video da fali slovo :D:D
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.