Riknuo mi je danas laptop koji koristim za izradu sajtova, pa sam se nasao u nebranom grozdju. Naime, bekape sajtova cu lako prebaciti na novi komp, ali me zanima nesto drugo, a to su svi pristupni parametri koje je Dreamweaver storovao u nekoj svojoj bazi. Da li je moguce to iscupati nekako. Hvala :)
A kako je to crkao lap top, windows, hdd, ploca, graficka bla bla bla? Ako je hdd ispravan izvadi ga i prikopcaj na bilo koji komp i iskopiraj te podatke, ako je zviznuo bas hdd moze i tad al ce da te kosta boga oca.
Kazem, sajtove kao takve cu lako skinuti, treba mi samo neki fajl ili sta vec Dreamweaver koristi da ubelezi pristupne podatke, servere, sifre i slicno... Obicno radim u nekom od CMS-ova, ali, svakako, FTP klijent mi je Dreamweaver... Mislim to mi sluzi da premostim dok se lap ne vrne sa garancije...
vidis gde DV cuva sve to sto ti treba i prekopiras. Ovako napamet da lupim uzmes ceo folder dv i pokrenes (pretpostavljam da ce moci) i vidis kakva je situacija
c:\Users\xxxx\AppData\Roaming\Adobe\ c:\Users\xxxx\AppData\Local\Adobe\ c:\ProgramData\Adobe\ AppData=Documents and Settings zavisi koji OS Neki od tih, ne secam se tacno koji cuva, kada dizem sistem odatle kopiram za PS DW FL itd
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.