Ovako imam neke skupe predmete koje hocu da okacim na prodaju na ebay. Moze li mi neko reci kako ide ta procedura oko postavljanja artikla na sajt i primanja novca. Posto sam iz Bosne da li mogu da primim novac na paypal i kako da podignem taj novac sa paypal-a? Hvala
AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB 1x Toshiba 1TB RAID0 / CM Vanguard V700
Otvoris nalog na ebay. Oni ti posalju pismom (postom) potvrdu da si registrovan i tada mozes da pocnes da radis-prodajes. U tvojim generalijama na ebay naznacis kako ide placanje prema tebi i to ti je sve prosto. Kad ti stigne lova na paypal racun jednostavno prebacis sve na racun u banci i gotovo.
Ako imas skupe predmete, moj savet ti je da ipak vidis da ih ponudi neko ko ima vise stotina prodatih-kupljenih stvari, to jest neko ko je odlicno ocenjen.
Ako se ti kao nov pojavis i nudis nesto tog tipa, a skupo, potencijalni kupac ce biti sumnjicav. To ne zato sto ti nisi OK, vec jednostavno takva im je logika i tu mi sa balkana ne mozemo nista da promenimo...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Aleksandre, sve radi ok u Bosni. Ja koristim paypal u Bosni na Bijeljinu, otkako su onemogućili za Srbiju da se šalje i prima ako navedeš Beograd, Hrvatska. Otkako je Srbija dodata na listu, ništa ne funkcioniše kao prije. Na PP-u ti je samo bitno da do 150 prodatih predmeta u prvih 6 mjeseci nemaš ni jednu negativnu ocijenu. Poslije ti je lako. Nemoj samo na Raiffeisen Banku, radi evidencije.
Ovo sto ti napisa Vodos - jedino ne znam zasto potvrda registracije
21.02.2014. 20:04
status: user broj poruka: 10998
stize postom - ja sam se registrovao online, fully...
@operator: sta to ``ne funkcionise kao prije`` i GDE to ne funkcionise? Kakve veze ima uvodjenje Srbije u sistem, sa promenama statusa korisnika koji (bas kao i prije) zive i rade u Rep Srpskoj?
@Aco: jesi li ti iz Bosne (Federacije) ili iz Republike Srpske? Zar nisi pisao da si iz Banja Luke?
OK, Aco, nema ljutnje, nadam se. Pitam, jer sam pomislio da...
21.02.2014. 22:30
status: user broj poruka: 10998
mozda gresim kada smatram da zivis u Banja Luci (Banjoj Luci, he, he!). Naime, moj otac, pokojni, poreklom je iz Bos. Krajine (Bos. Petrovac), a braca po stricu (od strica, koji je takodje pokojni, i koji je posle Drugog Sv. Rata ostao da zivi na selu, blizu Bos. Petrovca) zive danas u B. Luci (menjali su kuce/imanja, za stanove u B. Luci, zato sto je teritorija na kojoj su ziveli pripala ``federaciji``).
E, sad, pazi ovo: kada sam, po prvi put nakon raspada SFRJ video jednog od burazera, u razgovoru sam, sasvim prirodno i ni najmanje zlonamerno (ne sluteci reakciju koja ce da usledi) pomenuo ``Bosnu`` kao njegovu drzavu (i ``Bosnu`` kao ``zemlju`` u koju sam nekada davno, njima, rodbini, u goste dolazio), burazer se skoro uvredio - dao mi je do znanja da nije uputno govoriti (a narocito na tome insistirati) o gradjanima (Srbima, pre svih drugih) Rep. Srpske kao o ``Bosancima`` i o njihovoj drzavi kao (makar i u sirem smislu) ``Bosni``.
Hocu da kupim fotoaparat preko nemackog ebaya dok je drug tamo- da posalju mu posalju na kucnu adr u nemackoj.. i sad me zanimaju uslovi pravljanja paypal naloga odavde i kupovine necega na ebay-u odavde.. i koliko to traje... Imam samo takuci racun u intesi ako to nesto znaci.. hvala
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.