Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
AI roboform vase misljenje
STRANA 1 OD 1
duqp AI roboform vase misljenje 17.02.2014. 22:30 T56773

status: user
broj poruka: 3466
Da vas pitam ja nesto ovako informativno, sta mislite vi o gore pomenutom programu?

Izludeo sam vise sa 5 fejsbuk profila, od sebe, drugarica, firme kurte i murte i 10 mejlova i 30 foruma i torent sajtova i svega moguceg.

Nema tu nikakve zajebancije sa novcem i tako te fore da se brinem o kradji password-a ali ono, da pitam jel imate neko negativno iskustvo sa programcicem i da li imate neku alternativu (ako ima nesto bolje)

e da gratis info od mene, advanced system care je djubre neopevano juce se smarao i uzmem program uradim neke celanups i tweaks i posle restarta racunar vise nije prolazio boot screen :)
Bezite od tog govanceta sto dalje :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lucido KeePass 17.02.2014. 23:06 #542516

broj poruka: 3
Ne znam da li je bolji od roboform-a, ali KeePass koristim vec duze vreme za menadzment lozinki i odlicno radi posao. Verzija za android koristi istu bazu, samo se iskopira .kdbx fajl

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xyzwq Sticky Password 18.02.2014. 14:00 #542623

broj poruka: 16
AI Roboform sam jednom probao ali mi se učinio previše komplikovan. Meni je tada tako izgledao, ne sećam se koja je ono verzija programa bila tada aktuelna. Posle toga sam probao Sticky Password i baš mi se dopao. Probaj ga ako si voljan.

Sajt je: http://www.stickypassword.com/

Pozdrav.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs