Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Ne radi internet na jednom racunaru
STRANA 1 OD 1
s1ckstyle Ne radi internet na jednom racunaru 12.02.2014. 14:34 T56704

status: user
broj poruka: 155
Pozdrav ljudi, opet ja. Izgleda problemima nikad kraja.
Na jednom od racunara internet nece da radi. Ne znam zasto, nikad mi se tako nesto nije desilo. Znaci na svakom racunaru u igraoni radi, ukljucujuci server, samo na njemu nece. Pokusao sam restart racunara, disable-ovao konekciju pa isao opet enable, probao sam cak i druge mrezne kablove od drugih racunara, ali dzabe, racunar i dalje ne otvara nista. A inace pise dole da je nakacen na internet. Sta je problem?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Ne radi internet na jednom racunaru 12.02.2014. 14:51 #541607

broj poruka: 19002
Da li radi ping google.com ? Kako mu je konfigurisana mrezna (ako ima fixnu)? Sta kaze ipconfig? Da li si probao drugu mreznu kartu u PCI?

:: Pozdrav ljudi, opet ja. Izgleda problemima nikad kraja.
:: Na jednom od racunara internet nece da radi. Ne znam zasto, nikad mi se tako nesto nije desilo. Znaci na svakom racunaru u igraoni radi, ukljucujuci server, samo na njemu nece. Pokusao sam restart racunara, disable-ovao konekciju pa isao opet enable, probao sam cak i druge mrezne kablove od drugih racunara, ali dzabe, racunar i dalje ne otvara nista. A inace pise dole da je nakacen na internet. Sta je problem
::
s1ckstyle Re: 12.02.2014. 15:14 #541616

Objasni ti to meni na srpski, da te ja razumem :)

s1ckstyle Re 12.02.2014. 15:21 #541617

Ukljucih program neki Hot Spot shield, koji unblokuje sajtove na kojima inace ne mogu da udjem i otvorio mi je svaku stranicu. E sad, kad iskljucim program radi i dalje, ali problem se opet javi nakon nekog vremena. Pinguje mi google.com http://img577.imageshack.us/img577/8638/m6w7.png
I jos nesto, kada nece da mi ucita stranice, pise mi, unable to reach proxy server.

Dexter013 @s1ckstyle 12.02.2014. 15:30 #541618

broj poruka: 17093
Proveri vreme i datum da nije ostao u proslosti, sertifikati nece da rade onda.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 OC
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518
Screen Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
s1ckstyle Re 12.02.2014. 15:32 #541619

Datum je tacan. Interesuje me, zasto samo na ovom jednom kompu imam takav problem.

VMARC Re: Re 12.02.2014. 16:18 #541634

broj poruka: 9422
Zato sto imas virus.
Probaj Safe mode with network. Ako tamo sve radi normalno, onda je 100% virus.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: Datum je tacan. Interesuje me, zasto samo na ovom jednom kompu imam takav problem
imarkovic Re: Re 12.02.2014. 16:30 #541637

broj poruka: 19002
To ti niko ne moze reci ovako, dok sam ne proveris problem. Cudno mi je da pokazuje da imas net, a nemas.
Ovako:

1. Dole levo od sata gde je monitorcic za mrezu, idi desni klik, open network and sharring center, zatim idi na change adapter settings, potom videces `local area connection`, da bi proverio jel fixna adresa, idi desni klik na tu ikonicu, properties, klikni na internet protocol version 4, properties, da li ti stoji `obtain automatically`?

2. Izadji, pa sada ide desni klik na local area connection pa status, details. Sta ti pise u obavestenju za ip address, DHCP i DNS?

3. Na kraju, bocni drugu mreznu kartu u PCI slot pa probaj s njom.

:: Datum je tacan. Interesuje me, zasto samo na ovom jednom kompu imam takav problem
micika988 @imarkovic 12.02.2014. 16:48 #541647

broj poruka: 2055
jeli markoni, a kaj se ti truckas, vidjis da covjek ne poimuje okvirne izrazaje. Da si ga izvijestio na primjenu pukog preglednika nalik na Chrome i ubjedljivog Googla, vjerujem da bi zadaca vijec bila rijesena. Miruj malo i dozvoli da priroda načini svoje :)...
markopvict pa ugasi proksi 12.02.2014. 19:05 #541683

broj poruka: 4515
Otvori IE, tools - internet options - connections - LAN settings. Neka ostane ukljuceno samo prvo, auto. detect settings.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs