Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Ž i Š se vide, Č, Ć, Đ su upitnici u wordpress-u.
STRANA 1 OD 1
trogdor Ž i Š se vide, Č, Ć, Đ su upitnici u wordpress-u. 31.01.2014. 05:13 T56541

status: user
broj poruka: 373
Citao sam sve i uradio kako pise na sajtu wordpressa, medjutim neko je samo promrmljao ako ima problem kao ja, da je onda do nekog koda u samoj wp temi...
Da li neko zna kako se ovo resava?
Imao sam englesku verziju pa sam dodavao i srpske i hrvatske fajlove naknadno, menjao sve sto treba i za obe varijante ispada isto.
Ne znam kako je do teme, kada sam probao za osam tema i uvek isto, a to su zvanicni fajlovi, koji bi trebalo da rade...
Da li pored toga neko zna neke bolje teme od ovih wp standardnih na kojima lepo rade nasa slova...?

Go Go Go !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
washburn 31.01.2014. 10:51 #539535

broj poruka: 312
Baza ti nije utf-8. Napravi novu bazu.

HP ProBook

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JedanBaja Google fontovi 05.02.2014. 19:53 #540433

broj poruka: 8
Glupost ali da ne koristis mozda google fontove koji nemaju podrsku za nasa slova, pa se nesto vidi a nesto ne ?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs