Pozdrav ljudi, uzeh kompove za igraonicu, pa me sad interesuje koji program biste preporucili na kom cu korisnicima da ubacujem vreme. Drug mi preporucuje `Internet caffe` ali kaze da radi samo na XP windowsu, sto znaci da cu morati da reinstaliram komp na kom je vec sedmica. Ako imate neki koji nije tezak za instalaciju i stimanje, recite.
Svaki iole ozbiljniji cyber-caffe klijent ces morati posteno i da platis.
Ako ti to nista ne znaci, lepo instaliraj stagod, jer sigurno neces `leba da se najedes od free klijenta-servera za igraonicu.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Pozdrav ljudi, uzeh kompove za igraonicu, pa me sad interesuje koji program biste preporucili na kom cu korisnicima da ubacujem vreme. Drug mi preporucuje `Internet caffe` ali kaze da radi samo na XP windowsu, sto znaci da cu morati da reinstaliram komp na kom je vec sedmica. Ako imate neki koji nije tezak za instalaciju i stimanje, recite ::
Koliko sam upoznat onako iz prve ruke u Novom Sadu uglavnom igraonice koriste smartlaunch, vrlo jednostavan za koriscenje . Radi na w7 bez problema. Poslao sam ti mail.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.