Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Motorola Canopy 2400ap
STRANA 1 OD 1
Rynskelath Motorola Canopy 2400ap 18.12.2013. 19:35 T55990

status: user
broj poruka: 484
Jel zna neko koliko kosta Motorola Canopy 2400AP?
Nigde ne mogu da nadjem cenu (novog ili pologno) pa rekoh da pitam ovde

Hvala unapred.

You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me.
Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.
Did you really think your little jokes were going to kill me?
I`m done with the winning cause i`ve already won.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IceCream Canopy 18.12.2013. 20:10 #532619

broj poruka: 791
jel kupujes ili prodajes?
imam i ja negede Canopy 5200 koju sam davno dobio ali nisam svario kako da je stavim u pogon
jel imas ti neka iskustva

Rynskelath prodaja 18.12.2013. 20:34 #532620

Ma prodajem, imam par komada...
Inace, ne moze da radi samo 1, posto nema odakle da hvata signal, moras da imas isti ili neki slican uredjaj na drugoj strani odakle on moze da salje/prima signal.
Ja sam to nekada koristio u firmi, pa odatle znam kako da ih koristim, jedino sam im zaboravio ip adresu (to sam nekada znao napamt) ali to se bar lako nadje na netu :)

Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me.

IceCream re 18.12.2013. 22:51 #532656

broj poruka: 791
vec kad si ih koristio kazi mi da li je tacno da je Canopy napravljen tako da koristi samo svoje signale i da nemoze softwerski da se prebaci iz AP u client mod
i ja sam se davno bakcao sa njima ali niko mi nije mogao nista reci o njima a kamoli da pomogne
ako se dobro secam dosao sam do nekih saznanja da je fabricki setovan da bude AP ili klijent a brojcana oznaka je u stvari frekvencija u MHz-ima i da se i ona takodje nemoze menjati

Rynskelath @re 19.12.2013. 17:38 #532843

canopy koristi samo svoje signale koliko ja znam i ne mozes da uparis canopy sa nekim drugim, znaci moras da imas dva ista canopy uredjaja da bi mogli da rade (e sad nisam probao npr sa 2400 i 5200 pa da vidim da li rade) :S
Uglavnom smo koristili 2400ap u firmi i to je to.
Mislim da gresis da ne moze da bude AP/client, mi smo uvek podesavali, nama nikada nisu stizali u paru, nego kud koji pa tako zavrsi u mojim rukama da pustim negde wireless...
Nije losa stvar pustiti negde ovako signal, cak stavise ovo odlicno radi za wireless konekciju, dugo smo koristili ovo na gradilistima dok nisu skinuti...
Sve u svemu jel zna neko koliko se krecu Canopy AP na trzistu?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs