Postoji li neka mogucnost da se nesto kupi preko e-baya bez kreditne kartice? ja sam nesto gledao po netu i nije mi bas sve najjasnije i nikako da se snadjem :)
@zarko Nema potrebe za brzopletim odgovorima sa takvim ubedjenjem (`!!!`).
Npr. u Nemackoj sam na trafikama vidjao kartice za dopunu PayPal racuna i to se (logicno) moze koristiti za kupovinu preko eBay-a. Veoma je verovatno da postoji jos neka slicna fora.
Dakle, mogucnost ipak postoji. Izvodljivost te mogucnosti u nasoj lepoj je vec posebna stvar.
A kako majke ti da otvori Paypal bez računa i kartice??? __________________ Scourge of PCBerza
:: @zark :: Nema potrebe za brzopletim odgovorima sa takvim ubedjenjem (`!!!`) :: :: Npr. u Nemackoj sam na trafikama vidjao kartice za dopunu PayPal racuna i to se (logicno) moze koristiti za kupovinu preko eBay-a. Veoma je verovatno da postoji jos neka slicna fora :: :: Dakle, mogucnost ipak postoji. Izvodljivost te mogucnosti u nasoj lepoj je vec posebna stvar.
jao al si me nasmejao :) ,... to je kao da kupis dopunu za mobilni na trafici a nemas zapravo mobilni i hteo bi da zoves nekog sa tom dopunom ..
marko kupovina online sistemima ide iskljucivo placanjem online sistemima .. izuzev ukoliko mozes poslati kesh faxom ..
nadji nekog ko moze da ti obavi placanje (uzimaju mali procenat za tu uslugu)
:: @zark :: Nema potrebe za brzopletim odgovorima sa takvim ubedjenjem (`!!!`) :: :: Npr. u Nemackoj sam na trafikama vidjao kartice za dopunu PayPal racuna i to se (logicno) moze koristiti za kupovinu preko eBay-a. Veoma je verovatno da postoji jos neka slicna fora :: :: Dakle, mogucnost ipak postoji. Izvodljivost te mogucnosti u nasoj lepoj je vec posebna stvar.
Bez kartice moze da se napravi paypal nalog, ali ne moze bez racuna. ja imam bank. racun u usa i kad sam pravio paypal imao sam da izaberem da li hocu da mi nalog bude vezan za broj racuna ili za broj kartice.
Svejedno, ko moze da izvadi karticu moze i da otvori racun, i obratno. Sto ne bi imao karticu? Mrzi te, maloletan si, trazi te Interpol? :) Ne treba ti prava kreditna, dovoljna je internet kartica.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.