...pa me zanima da li je ko ima o isto-slicno iskustvo i o cemu se zapravo radi. Tekst poruke je sledeci: `APPLE UK AWARD (NK619). You have been awarded 950.000,00 Pounds with code number NK619. For claims email your name and number to apple-update@live.co.uk` Cenim da je neka `navlakusa`, `zajeb` ili nesto slicno ali `ajd` da pitam?
Kazem ja njima, ljudi ja sam Srbin, gladan, jadan, oni su nas bombardovali bez vase dozvole, itd... i rekoh znam da je spam mail, al` da vi meni ipak date milionce da malo dodjem sebi i ulozim u nekretnine... i nista.
Navlakusa... Cudi me da si dobio SMS na telefonu, to obicno salju putem mail-a! Tipa, predstavi se kao advokat! Tvoj neki rodjak iz neke nedodjije je umro i tebe je naveo kao jednog od naslednika silnih miliona! Ostavio ti kontakt mail ili sta vec da bi se dogovorili oko sledecih stvari.... A dogovor glasi ovako! Ti si dobio milionce, ali zbog troskova transakcije ti moras prvo da uplatis nekih simbolicnih 200-300 dolara na taj i taj ziro racun.... Ili npr tako nesto slicno salje neka kompanija tipa Coca-cola iz Indije, slucajnim odabirom bas tebe su nasli da ti poklone neki milion .) PREVARA
Banda lopovska. Kako vidim ima toga `koliko hoces`. Meni se desilo prvi put. Samo me interesuje sta bi se u stvari desilo da `postupim` po `uputstvu` iz SMS poruke?
Puko i ovaj epl, cim se slepaju Microsoftu na live.co.uk domen. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Nije zajebancija, stvar je ozbiljna. :: :: Dobio si na nagradnoj igri u skroz drugoj zemlji, :: a jos nikada nisi ni ucestvovao niti se prijavio za tu nagradnu igru :: :: U cemu je problem, sto mislis da je navlakusa :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Cim se oni tebi obracaju na tel, to znaci da si dobio pare ! :) :) Odmah se javi, potvrdi to i cekaj da ti ispostave troskove za prenos tih para na tvoj racun. Hebi ih u zdrav mozak :) Kada im budes rekao da odbiju te troskove od tih para i posalju ti, oni ce ti reci da ne moze, i da ipak ti posaljes pare i to western unionom, nekom liku koji tamo radi u banci da ti to brzo zavrsi... I tu onda ti posaljes `kod` da on ode da pokupi pare.... I onda te on zove i zove do besomucnosti, ti ga zajebavaj dva tri dana i pravi mu troskove, makar i preko Voip-a... Ja sam tako vezbao ucenje jezika ranije :)
Naravno, broj ce biti neki britanski registrovan na skajp :) Odvaljivao sam ih, kazem ti :)
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.