Drug ne moze uci na http://store.steampowered.com/about/ , izgleda je i njemu kao meni ranije dok sam bio na tom provajderu taj sajt blokiran, e sad, ja sam taj block skinuo nekim programom koji ukljucim i mogu uci na bilo koju stranicu, problem je sto sam zaboravio koji je taj program. Ako neko zna neki slican neka da link :)
Desava se da neki provajderi imaju problema sa DNS serverima tako da neke stranice uopste ne mogu da se otvore...
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
:: Mislis 8.8.4.4 za secondary :: :: Inace, i ja uvek idem preko googlovog DNS-a i nemam nikakvih problem :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: 8.8.8.8 za primar :: :: 4.4.4.4 za secondar :: :: I proradice ti
Uvek se znalo, sve se zna, svi nas prate i znaju sta i u koje vreme radimo. Spijuniraju nas i snimaju, prate i uhode. Snimaju telefonske razgovore, pa cak i na analognim centralama. Svaki telefon koji se prodaje ima ugradjenu spijun bubu...Brrrrrr, sta cemo i kako cemo, bmlga. Najbolje je popiti bendzos...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
1. koristi gore pomenuti DNS ( koji sam preporučio ) 2. instaliraj startpage kao `default search engine` 3. koristi `View by Ixquick Proxy`
čisto da im malo `zagorčaš život`. Naravno, sve je stvar ukusa i uvek postoje i više paranoična rešenja, ali mislim da je ovo dovoljno za početak :)...
Evo sada i ja imam problem sa nekim sajtovima. Kada idem desni klik na Local Area Connection da promenim DNS, komp mi nista ne izbacuje, ma koliko god puta kliknuo na properties?! :S
A koji DNS stavljas i koji internet koristis? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Evo sada i ja imam problem sa nekim sajtovima. Kada idem desni klik na Local Area Connection da promenim DNS, komp mi nista ne izbacuje, ma koliko god puta kliknuo na properties?! : :: ::
Nisam nista stavljao, to su mi namestili ovi iz kablovske. Neki nas ovde kablovski internet, kad kazem nas mislim Kosovski. Zivim na KiM, juzno od Ibra.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647053. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.